Witajcie, jestem Maciej, z nikonem mam do czynienia jakies 5 lat, obecnie walczę na D7000, i planuję dokupić w połowie roku D7100 jako drugą puszkę, mam nadzieję że dużo się tutaj dowiem i dużo dam od siebie.
Szukaj
Witajcie, jestem Maciej, z nikonem mam do czynienia jakies 5 lat, obecnie walczę na D7000, i planuję dokupić w połowie roku D7100 jako drugą puszkę, mam nadzieję że dużo się tutaj dowiem i dużo dam od siebie.
--<NIKON_MANIA>--
Witam się i ja, chociaż zaglądam tu od dawna, to w końcu i mnie dopadło i zostałem posiadaczem Nikona. Chociaż wciąż ze mnie aktywny pentaksjanin. I miłośnik góry Fuji...
Amator krajobrazu, AFRP, AFIAP
http://piotrwyrzykowski.pl
Witam wszystkich, wracam na forum z troche nowszym sprzetem, D300. Wczesniej D70s. Pozdrawiam![]()
Jest: D300 + ??
Bylo: D70s + Nikon 35mm f/1.8G.
Hej jestem Broneki bardzo mi się podoba to królestwo
![]()
Witam forumowiczow. W fotografii dluzsza chwile na poziomie imo swiadomego amatora. Jeszcze na DX ale wkrtoce na FX. Licze, ze obecnosc na forum podniesie moje skille w fotografowaniu![]()
Witam wszystkich. Swoją przygodę z Nikonem rozpocząłem jakieś 4 lata temu z zabawkowym D3000 teraz mam zabawkowy D3200![]()
Cześć, świetne forum, zostaję z Wami. Pozdrawiam!
podoba się tutaj u Was, dlatego zostanę na ciut dłużejpozdrawiam, Mila.
Witam wszystkich.
Właśnie dołączyłem do Waszego zacnego grona. Na razie sprzęt "kitowy" D5100 + 18 - 55 VR. Co będzie dalej to zobaczymy po ogarnięciu aparatu.
Pozdrawiam
Sigur
Skontaktuj się z nami