Close

Strona 125 z 205 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 241 do 1 250 z 2048

Domyślnie

Podepne sie pod temat i sie przywitam
    Niedawno kupilem Nikona D3100 wiec chyba z automatu stalem sie nikoniarzem

Jestem Karol, moze ktos kojarzy mnie z PcLaba lub innych zakatkow internetu, bo nick mam chyba wszedzie taki sam
    Przewaznie gram na kompie, ale mieszkam w ladniej okolicy i mam zamiar pocykac troche fotek, wiec bede tutaj zagladac regularnie w celu porad itd.

Pozdro!!
    Karol

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie, od dłuższego czasu śledzę forum, i jest to dla mnie często skarbnica wiedzy, a więc nadeszła chwila by się zarejestrować i przywitać.

Jestem Michał, a fotografia to moje czysto hobbistyczne zainteresowanie nie związane w żaden sposób z zawodem/pracą.

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar JolkaB
    Miasto
    Sandnes/Norway

Domyślnie

To i ja się przywitam. Oczywiscie totalna amatorka. Do zaczęcia przygody z fotografią skłoniła mnie inna pasja..... psy. Ponad 5 lat temu stałam się posiadaczką Maszy. Dwuletniej suni z rodowodem rasy Alaskan malamute. I tak to się zaczęło. Ludzie z forum domagali sie zdjęć psa w nowym domu itp...
    Potem adoptowałam z Wrocławskiego schronu Nadię, rudego kundelka z łańcuchowo-wiejską przeszłością....
    Dziś.....
    Dziś wygląda to tak... zmieniłam miejsce zamieszkania z PL na Norwegię. Niestety bez psów jak do tej pory... Jeszcze wieksze i gorsze nirstety bo Nadię przejachał samochód niecałe 3 m-ce temu. Więc na przeprowadzkę do NO czeka tylko Masza. Tu w NO wiadomo lepsze warunki zarobkowe... stąd moje zainteresowanie lepszym sprzętem... czytam sledzę porównuję, uczę się tych wszystkich nazw i ich znaczeń.... narazie moje mysli i zapędy krążą w koło Nikona D7000.
    Pozdrawiam serdecznie; Jolka.

Domyślnie

Witamy nowych
    oczywiście zapraszamy w nasze, a teraz i wasze progi
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Witam i ja. Zarejestrowałem się tutaj jak zakupiłem swoją pierwszą lustrzankę - Nikona D90

przed wyborem czytałem wiele wątków co kupić i w końcu się zdecydowałem. Teraz często przeglądam forum, czytam, oglądam zdjęcia użytkowników. Może za jakiś czas pochwalę się swoimi :P Ale pewnie nie prędko, muszę się jeszcze wiele nauczyć. Po zakupie aparat zrobił kilka zdjęć i poszedł w kąt, a w ruch poszła literatura. Na razie "Kanon Fotografii" Barnbaum'a i wiele poradnikow i wątków w internecie

pozdrawiam

Domyślnie

Na forum jestem obecny od dość dawna, do tej pory jednak jedynie czerpałem wiedzę z Waszego doświadczenia i przyjemność oglądania Waszych zdjęć.

Przed zakupem Nikona przeszedłem długą drogę i zawsze mówiłem - w życiu nie kupię Nikona no chyba że D700
    Miałem do tej pory C 350d, C20d, Sony A200, Sony A700, Samsunga EX1, ale kiedy przyszło do decyzji jaką porządną puchę kupić padło na D7000. Wiem, że sporo osób narzeka na ten model - ja po kilku dniach jej poznawania jestem zadowolony
    Podoba mi się m.in. to, że nawet do KITowego szkła firma dodaje osłonę przeciwsłoneczną i porządny futerał. Tak niewiele, ale cieszy.

pozdrawiam

Domyślnie

Witam ...
    Początki to analog, potem kolejno Casio, Olympus, Fuji ... i mam nadzieję, że wkrótce N ... czas pokaże co wyjdzie z planów ...

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Nikoniarz analogowy się kłania

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Rogal

Domyślnie

Witam ... Jestem tu nowy a moja przygoda z fotografią dopiero się zaczyna ...
    Na początek zacząłem do Nikon D3000 ze standardowym obiektywem ...
    I po tym co tu widzę że do robienia takich zdjęć jake tu widzę czeka mnie daleka droga ...
    Pozdrawiam

Strona 125 z 205 PierwszyPierwszy ... 2575115123124125126127135175 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów