Witam Wszystkich - Od 4 dni jestem posiadaczem D3100 z 18 - 105....
Narazie jest super , testuje i uczę się - Pozdrawiam
Szukaj
Witam Wszystkich - Od 4 dni jestem posiadaczem D3100 z 18 - 105....
Narazie jest super , testuje i uczę się - Pozdrawiam
Andrzeju witam, no - czyli jednak Twoja dotychczasowa droga prowadziła do nikonT![]()
Witam był sobie SONY DSC-W50 później DSC-W90 zaś w przeciągu tygodnia będzie Nikon D90. Pozdrawiam.
Zgodnie z dobrym obyczajem przywitam sie
Od 1,5 miesiaca jestem szczesliwym (jak na razie) posiadaczem D7000 z kitem 18-105
Pozdrawiam wszystkich z 3miasta i okolic
Tomek
O, a ja przegapiłem ten wątek.
Witam też wszystko!![]()
Przyznaje sie bez bicia, ze ja takze, w ferworze wakacji przegapilem ten watek.
Witam wszystkich serdecznie![]()
d70s + N18-70 + N55-200
A ja przedstawiłem się w temacie o D7000 przy pierwszym moim wpisie. Ale dopiero teraz znalazłem ten dział. Dobrze, ze nikt mnie nie skarcił.
D7000 + N50 1.4G
wcześniej Smiena, Zenith, Praktica
20 lat fotografowania wraz z własną ciemnią (w tym 5 lat zawodowo) - 15 lat przerwy a teraz uczę sie od nowa mając nadzieję, że coś pamiętam
Witamy
Ostatnio edytowane przez Gregor174 ; 25-09-2011 o 22:34
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Witam wszystkich mam na imię Tadeusz. Początki mojego fotografowania to aparaty: Fenix, Zenith, Ptactica L, Practica LLC. Oraz własny sprzęt w ciemni do fotografii czrno-białej. Potem długo miałem przerwę, aż zająłem się ponownie fotografią i zakupiłem Nikona F90X, którym robiłem jakiś czas zdjęcia. Nie mogłem na początku przestawić się na cyfrowy aparat więc znów miałem przerwę. Od kilku dni jestem posiadaczem D7000 z moim obiektywem od F90x to jest 28-105 f3,5-4,5D i jakby zaczynam od nowa. Mam nadzieje, że tu dowiem się wielu rzeczy z jakimi przyjdzie mi teraz się zmierzyć.
Pozdrawiam
Ano witamy wszystkich nowych, szczęśliwych posiadaczy Nikosia![]()
Skontaktuj się z nami