Witam wszystkich serdecznie. Powinien być to pierwszy post ale dopiero teraz odkryłem że istnieje takie miejsce przywitań,wiec jeszcze raz witam, witam, witam
![]()
Szukaj
Witam wszystkich serdecznie. Powinien być to pierwszy post ale dopiero teraz odkryłem że istnieje takie miejsce przywitań,wiec jeszcze raz witam, witam, witam
![]()
I ja dopiero teraz zawinąłem się do cafejki, więc wprawdzie po setce... ale Witam się serdecznie ze wszystkimi.
Podpis zgodny z regulaminem forum
Dzień dobry wieczór. Także chcę się przywitać oficjalnie ...Do Nikosia przymierzałem się od 2 lat ... i nareszcie marzenia się spełniły. Rozpoczynam przygodę z Nim od D5000. Pozdrowionka
Również chciałem sie przywitać, na forum trafiłem dość dawo, ale dopiero niedawno stałem sie posiadaczem Nikona
Dzień dobry,
Jestem tu nowy więc chciałem się przywitać. Bardzo fajne forum. Przeczytałem uważnie regulamin i doszedłem do wniosku, że nie będąc użytkownikiem Nikona nie łamię zasad tu obowiązujących a forum jest bardzo fajne więc chciałbym pozostać z Wami. Przynajmniej na chwilę a może na dłużej. Wolę nie chwalić się jakiego aparatu używam
Czy w waszym przypadku też tak jest, że pstrykacie ogromne ilości zdjęć a do pokazania nadaje się z tego mniej niż 1%?
Te kilka którymi mam ochotę się chwalić umieszczam tutaj: http://onephoto.net/?p0=2&p1=1&user=819&gal=1
Pozdrowienia
Arek
Witam![]()
Serdecznie wszystkich witam.Od 2 lat jestem posiadaczem D60 wczesniej zenit.Jestem amatorem z ambicjamiPozdrawiam wszystkich
O kurka....a ja sie jeszcze nie przywitałem. Paweł z tej strony![]()
Nikon D90 + N18-70
.... własciciel pieknej D90 i marzący o N70-200![]()
Nikon D90 + N18-70
Skontaktuj się z nami