Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Po dłuższym okresie wertowania niniejszego forum, stałem się dzisiaj jego użytkownikiem.
W związku z tym, że jest to mój pierwszy post tutaj, kłaniam się Wszystkim pięknie i pozdrawiam.
Szukaj
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Po dłuższym okresie wertowania niniejszego forum, stałem się dzisiaj jego użytkownikiem.
W związku z tym, że jest to mój pierwszy post tutaj, kłaniam się Wszystkim pięknie i pozdrawiam.
Witam !
Zaglądałem tu już jakiś czas. Śledziłem wiele wątków, żeby nie pytać się po zakupie lustereczka. Tak więc stałem się właśnie posiadaczem D90 z kitem. Przesiadka z kompaktu Lumixa FZ7 jest ogromna ! Tu faktycznie mam pełen manual.
Po godzinnej pracy już wiem, że następnym szkiełkiem będzie stałka 50 1.8D .
Ciesze się bardzo, że tu JESTEM !
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów![]()
Nikon D90 I N18-105 VR I N50/1.8D I
hej
od dzis jestem posiadaczem d3000
na razie sie ucze jego obslugi, ale juz jestem bardzo zadowolony
pozdrawiam wszystkich!
Nikon D3000 + Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
witam serdecznie wszystkich Nikoniarzy wasze forum już trochę czasu sledze i jest badzo przydatne dla mnie
mam na imię Janusz wójcik mieszkam w Świeciu woj.kujawsko-pomorskie wczesniej używałem apratu sony
potem przezucilem sie na nikona d 60 a teraz posiadam nikona d80 i jestem z niego bardzo zadowolony
na waszym forum mozna sie duzo dowidziec i nauczyc dla mnie to kluczowe bo jestem amatorem
witam wszystkich
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona i cieszę się że tu trafiłem. Masa bardzo przydatnych informacji i wszystko w jednym miejscu.
Jestem początkującym amatorem, ale mam nadzieję że w szybkim czasie i z pomocą innych szybko się to zmieni.
pzdr
Yaworek
dobrze, że jest takie miejsce, gdzie znawcy tematu podpowiedzą to i owo..
będę tu częstym gościem, wiem to
i wiem też, że dłuuuuuuuga droga przede mną
pozdrawiam serdecznie
Monika
To i ja się przywitamPonieważ forum sporo mi pomogło to warto się w koncu ujawnić
. Jestem posiadaczem d60 + kit 18-55 + sigma 70-300 macro z dokupioną (decyzja właśnie dzięki forum) metz 48 af-1. Niewiele pstrykam póki co, ale w tym roku jest mocne postanowienie by to zmienić i pstrykać duużo zdjęć w różnych miejscach.
Cześć
Od kilku miesiecy jestem posiadaczem Nikona, prędzej używałem Fuji..
W fotografię 'bawie' się od 3 lat... bawię - gdyż nie traktuje aż tak bardzo poważnie tego w tym momencie
mam na imie Krzysiek, woj. pomorskie
Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem Nikona (szczegóły w stopce) - wcześniej był Canon PS A80.
Nikon D90 | Σ10-20/4-5.6 | N18-105 | N50/1.8 | N75-300 | SB900 | MC-DC2 | ML-L3 | Case Logic SLRC 4 | Benro Beyond Z40 | Canon PowerShot A80
Witam wszstkich, od niedawna NIKON D5000 + kit 18-55VR.
D5000 na razie z kitem 18-55 VR
Skontaktuj się z nami