Witam wszystkich!
Anonimowo przeglądam forum od dłuższego czasu, w końcu przyszedł czas się przedstawić: Andrzej![]()
Szukaj
Witam wszystkich!
Anonimowo przeglądam forum od dłuższego czasu, w końcu przyszedł czas się przedstawić: Andrzej![]()
Były nikonowiec, obecny canonowiec wita na forum![]()
Witam wszystkich właścicieli swoich focących cacek marki Nikon. Jako że dziś stałem się właścicielem swojego cacka chciałem się przywitać i podzielić radością. Mam na imię Sławek i powoli wpadam w fotograficzne hobby. I nie zamierzam się z jego szponów uwalniać
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich
Czytam i czytam a nic nie pisze, czas najwyższy się przywitaćPstrykam ultraszybkim :P D40x z kupa martwych pikseli na matrycy, do tego parę szkiełek plus sabinka 900 i kupę gratów.
Pozdrawiam wszystkich![]()
Witam Was wszystkich, Krystian jestem, mimo b. młodego wieku dzielnie rozwijam swoją pasję fotograficzną (od pół roku także zawodowo jako fotoreporter).
Pozdrawiam![]()
Nikon D2x| Nikon D60 | Sigma 70-200/2.8 | Soligor 19-35/3.5-4.5 | Tokina 150-500/5.6 | SB-28
szczera chęć nauki i samokrytyka jest najważniejsza
witam ze słonecznej Hiszpanii.
powinienem od tego zacząć wędrówkę po stronach ale dopiero teraz ją odnalazłem...
myślę że wielu ciekawych rzeczy dowiem się na forum...
Witam wszystkich serdecznie!
Przyznaję się do zdrady Canona! Przeszedłem na "mroczną" stronę Nikona. Jeszcze raz pozdrawiam!
I ja witam wszystkich bardzo serdecznie! -serwus!
Na imię mam Karolina, mam 24 lata
Strzygę, modeluję, tańczę.
Śmiało walcie mi na TY! ;p
Witam wszystkich forumowiczów.Czytam , analizuję (juz niedługo będę miał sprzęcik Milutko tu u Was ,widzę że nowicjusze i totalni amatorzy nie są na spalonej pozycji ,fajnie że pomagacie i można na Was liczyć. Trafiłem na forum ponieważ zamierzam zakupić COŚ ze stajni N. Mam nadzieję, że dzięki Wam w przyszłości wybiore dobre obiektywy no i pewnie zdarzy mi się szukać u mądrych głów odpowiedzi na pytania.
Pozdrawiam
Chris
Witam
Jestem Daniel , jestem z Jaworzna, wciągnął mnie tutaj niejaki Psychotrop(dzięki Ci za to), czytam i uczę się od lepszych , a focę sobie D40 , jak na moją wiedzę i praktykę , na razie wystarczy
Pozdrawiam forumowiczów![]()
Skontaktuj się z nami