W sumie to przywitałem się w moim pierwszym poście napisanym na forum Nikon'a ale tutaj jeszcze nie byłemTak więc witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
![]()
Szukaj
W sumie to przywitałem się w moim pierwszym poście napisanym na forum Nikon'a ale tutaj jeszcze nie byłemTak więc witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
![]()
Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem użytkownikiem od 18.08.2009 aparatu marki NIKON d5000. Na razie zaczynam poznawać zalety tego modelu. Mysle ze nasza znajomość będzie owocna i pozytywna.
Witam, forum czytam od dłuższego czasu, jednak niedawno się zarejestrowałem. Chyba czas troche aktywniej tutaj występować![]()
Witam wszystkich, tych których bawią sie amatorsko fotografika, jak rozniech tych, którzy zajmuja sie tym na codzien (profeska). Ja swoja przygodne z foto zaczełam, ponad pół roku temu, oczywiscie amatorsko, poki co...Nabyłam swoja pierwsza lustrzanke D80 z dwomami szkłami 18-105 i Sigme 70-300. Potem doszła lampa SB900 i tak jakos wyszlo, ze zachorowałam i wciagneło mnie to do reszty. Tylko male problemy z moim chłopem, ze wole aparat zamiast niego, hehe....Na forum jestem od jakiego czasu, ale tylko jako widz(pomimo ze bylam zalogowana). Ale w koncu nalezało sie przywitac
Jestem z Gdyni.... A co najczesciej pstrykam?? Krajobrazy, pejzaze, makro i po trochu z architektury czy portety i fotoreportaz.
Tak wiec jeszcze raz... Witajm...![]()
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Witam wszystkich,
Jestem amatorem wśród amatorów.
Witam sie i ja
ja tez amatorka![]()
Witam Serdecznie, nie jestem już taki nowy na tym forum, ale nie miałem jeszcze przyjemności się przywitać.
Pozdrawiam - Don..
W końcu was znalazłem. Dotarłem na to forum po 8 miesiącach posiadania D90. Zdążyłem przetestować go między innymi w Hiszpanii i w Chinach. Właściwie to go rozgryzałem i rozgryzam. Kiedyś maiłem jednego z Zenit potem długo nic aż kupiłem pierwszą cyfrówkę. Mam 18-55 VR ale jeszcze noszę się z zamiarem zakupu teleobiektywu.
Witam jeszcze raz! Miło Was poznać.
D(90) + NIKKOR 18-55mm + Nikkor 70-300 mm f/4.5-f/5.6 G IF-ED AF-S VR | Flickr
Witam wszystkich, pod koniec sierpnia rozpocząłem przygodę z pierwszą cyfową lustrzanką (D5000) i ... bardzo mi się to podoba. Do tej pory fotografowałem głównie pejzażowo-turystycznie, bo żona nie chce mi pozować (mam dużą kolekcję jej pleców zrobionych "idioten-kamerami"). Jest szansa, że to się zmieni, bo wreszcie mam sprzęt, który wbrew moim "wysiłkom" szybko i dobrze robi fajne zdjęcia (doczekałem się pierwszych pochwał za kilka zrobionych cichcem ujęć). Cenię sobie opinie doświadczonych userów - zarówno tych zawodowych, jak i takich jak ja - amatorów. Właśnie pomogliście mi podjąć decyzję o zamianie kitowego szkła 18-55 na 18-105, które niebawem sprawię sobie na imieniny.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich i pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami