ja też przywitam się raz jeszcze, szerzej na postach w grupie FOTOKUJAWY a tu napisze tylko Kamil z Kamienia Krajeńskiego. Wcześniej Canon a teraz od czerwca jest Nikon.
pzdro600
Szukaj
ja też przywitam się raz jeszcze, szerzej na postach w grupie FOTOKUJAWY a tu napisze tylko Kamil z Kamienia Krajeńskiego. Wcześniej Canon a teraz od czerwca jest Nikon.
pzdro600
Pierdoły z żółtymi oznaczeniami i jakieś tam światło studyjne...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Dopiero teraz trafiłem na wątek, ale lepiej późno niż później. Jestem początkujący, dlatego staram się sporo uczyć, w czym to forum mi pomaga, a pomoże jeszcze bardziej, mam nadzieję. Na razie tylko przeglądam, bo moja wiedza nie upoważnia mnie do komentowania, ale z czasem mam nadzieję się uaktywnić.
Pozdrawiam!
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich userów ze Swarzędza
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że na dłuższy czasOd wczoraj jestem posiadaczem Nikona D90 + Nikkor 18-105. Fotografuję amatorsko od ponad 20 lat, wcześniej to był jednak Agfa Beirette, Zenit, Olympus, a teraz przyszedł czas na Nikona
Pozdrawiam
| D90 | N AF-S DX 18-105 mm / 3.5-5.6 VR ED | Velbon CX-440
Również się przywitam
Wprawdzie jestem posiadaczem "nielustrzanki", no ale jednak to nikon![]()
||D90, 35-1,8 50-1,8 || P90 || Casio QV-2900||
Witam wszystkich forumowiczów.
Na forum zaglądam od dawna i bardzo często ale jak do tej pory w charakterze czytającego. Postaram się teraz częściej brać czynny udział w życiu forum ,choć moja wiedza i doświadczenie nie jest zbyt duże. Dzięki temu forum wybrałem Nikona i póki co nie żałuję (pomimo szalejących cen).
D90 S10-20 N18-105 N35/1.8 N60/2.8G N85/1.8 N70-300VR SB900
Witam serdecznie i od razu pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Gdy tylko pomyślałem o kupnie lustrzanki, pierwsze co szukałem forum Nikona (powód: dużo osób z mojego grona znajomych ma Nikony to raz, a dwa to ładnie mi w rączce leżą ;p)i znalazłem, naczytałem się, dużo się też dowiedziałem, nauczyłem itp. itd. Myślę, że z małymi postępami w fotografii będę mógł zacząć nie tylko się wypytywać o wszystko ale i także pomagać
. Pozdrawiam jeszcze raz
.
witam wszystkich
nie wiem jak trafiłam na to forum ale chyba jakoś przy okazji szukania informacji o nikonach.
co prawda lustrzanke nikona posiadam niedlugo ale od zawsze kiedy interesuję sie fotografą(jakieś 4 lata) używałam nikonów.
nie wiem czy to sentyment czy miłość, jednak markę sobie cenię
na forum raczej jestem "oszczędna w słowach" bo na razie czytam, przyswajam, oglądam... krotko mówiąc-uczę się.
ale jak wiem coś co może pomóc, chętnie napisze ;P
Trochę po czasie ale cóż lepiej późno niż wcale. Witam wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam i życzę owocnych kontaktów.
Witam także.
Nikon D90 z 18-105 w rękach amatora. Mam nadzieję, że mnie na niego stać![]()
O dziecko już zadbałem a teraz pora zadbać o Jego Wspomnienia... oby się udało
Skontaktuj się z nami