Skromniutko witam się... Laik ze mnie. Czytam, uczę się.
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Skromniutko witam się... Laik ze mnie. Czytam, uczę się.
Pozdrawiam![]()
Witam Wszystkich.
Od czwartku jestem posiadaczką Nikona d60 z obiektywem 18-55mm. Prawdę mówiąc dużo nauki przede mną i mam nadzieję, że to forum pomoże zrozumieć mi tajniki fotografowania lustrzanką cyfrową.
Pozdrawiam serdecznie!
Witam wszystkich
Witam,
od niedawna czytacz forumowy z uwagi na zmianę sytemu (fujis5 -> D700). Dziś jednak pragnę się przedstawić. Mam na imię Lilka pseudo Lejczer. Być może od czasu do czasu zadam jakieś pytanie odnośnie d700, jednakże wszelakie problemy staram się rozwiązywać na bieżąco samemu, aby nie truć, tudzież szukam rozwiązania na niniejszym forum![]()
Pozdrawiam
w google lejczer
Jako że właśnie zmieniłem system, chicałbym wszystkich przywitać jako pełnoprawny nikoniarzNa forum jestem od roku, ale głównie czerpię z niego cenną wiedzę niż sam coś piszę
![]()
pozdrawiam
N
Witam Wszystkich starych wyjadaczy.
Pare dni temu stalem sie szczesliwym posiadaczem D90, co prawda obiektyw seria ale i tak moje obecne cacko to prawdziwy mercedes.
Poki co mysle, ze spedze pare dobrych godzin czytajac Wasze posty.
Pozdrawiam.
marioo
Tyle czasu buszuje już po forum, a jeszcze się nawet nie przywitałem.... wiem ... cham i burak ze mnie :P Ale przyrzekam, że więcej się to nie powtórzy.
Więc witam Wszystkich serdecznie
Pozdrawiam
Sławomir 'FalkoN' Falkowski![]()
D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
Moje wypociny
Ażeby tradycji stało się zadość... witam serdecznie wszystkich forumowiczów![]()
Trafiłem tu jako świeżo upieczony posiadacz swojego pierwszego Nikona, szukając informacji, głodny wiedzy. Trafiłem idealnie, znalazłem to czego szukałem i... tak szybko stąd nie zniknęFotografia to moja pasja, daje mi ogromną radość i satysfakcję. Forum to skupia wielu podobnych mi ludzi, jest mi niezmiernie miło stać się cząstką tej społeczności.
Pozdrawiam,
Szymon.
Surfingujące buty.
Witam, moja przygoda się rozwija. Z Nikona Coolpix'a SQ wstąpiłem w świat luster. D60 18-55 VR Kit. Pozdrawiam)
Nikon Coolpix SQ - początki z fotografią
Nikon D60 AF-S Nikkor 18-55mm VR
Skontaktuj się z nami