Close

Strona 68 z 205 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 2048

Domyślnie

Skromniutko witam się... Laik ze mnie. Czytam, uczę się.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam Wszystkich.

Od czwartku jestem posiadaczką Nikona d60 z obiektywem 18-55mm. Prawdę mówiąc dużo nauki przede mną i mam nadzieję, że to forum pomoże zrozumieć mi tajniki fotografowania lustrzanką cyfrową.

Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Witam wszystkich

Domyślnie

Witam,
    od niedawna czytacz forumowy z uwagi na zmianę sytemu (fujis5 -> D700). Dziś jednak pragnę się przedstawić. Mam na imię Lilka pseudo Lejczer. Być może od czasu do czasu zadam jakieś pytanie odnośnie d700, jednakże wszelakie problemy staram się rozwiązywać na bieżąco samemu, aby nie truć, tudzież szukam rozwiązania na niniejszym forum
    Pozdrawiam
    w google lejczer

Domyślnie

Jako że właśnie zmieniłem system, chicałbym wszystkich przywitać jako pełnoprawny nikoniarz Na forum jestem od roku, ale głównie czerpię z niego cenną wiedzę niż sam coś piszę
    pozdrawiam
    N

Domyślnie

Witam Wszystkich starych wyjadaczy.

Pare dni temu stalem sie szczesliwym posiadaczem D90, co prawda obiektyw seria ale i tak moje obecne cacko to prawdziwy mercedes.
    Poki co mysle, ze spedze pare dobrych godzin czytajac Wasze posty.

Pozdrawiam.
    marioo

Oszczędny w słowach Awatar FalkoN.pl
    Miasto
    Strzyżyno/Koszalin

Domyślnie

Tyle czasu buszuje już po forum, a jeszcze się nawet nie przywitałem.... wiem ... cham i burak ze mnie :P Ale przyrzekam, że więcej się to nie powtórzy.

Więc witam Wszystkich serdecznie

Pozdrawiam
    Sławomir 'FalkoN' Falkowski
    D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
    Moje wypociny

Domyślnie

Ażeby tradycji stało się zadość... witam serdecznie wszystkich forumowiczów

Trafiłem tu jako świeżo upieczony posiadacz swojego pierwszego Nikona, szukając informacji, głodny wiedzy. Trafiłem idealnie, znalazłem to czego szukałem i... tak szybko stąd nie zniknę Fotografia to moja pasja, daje mi ogromną radość i satysfakcję. Forum to skupia wielu podobnych mi ludzi, jest mi niezmiernie miło stać się cząstką tej społeczności.

Pozdrawiam,
    Szymon.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Witam, moja przygoda się rozwija. Z Nikona Coolpix'a SQ wstąpiłem w świat luster. D60 18-55 VR Kit. Pozdrawiam )
    Nikon Coolpix SQ - początki z fotografią

Nikon D60 AF-S Nikkor 18-55mm VR

Strona 68 z 205 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118168 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów