Close

Strona 67 z 205 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 2048

Domyślnie

Witam i ja,
    co prawda nie używam Nikona, ale troszkę interesuje się "pstrykactwem" i czasem wtykam swoje obiektywy tu i ówdzie

Zazwyczaj robię to w swoim mieście Kwidzynie, ale czasem zapuszczam się też dalej na forum trafiłem przez wątek crossowy
    i już zdążyłem zauważyć, że liderem fotek crossowych jest Kwidzyniak (Ozborn), co mnie bardzo cieszy

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Domyślnie Witam ponownie

Witam wszystkich ponownie po dluższej nieobecności.
    Tym razem w wersji grzeczniejszej
    Jarek
    ... temporary out of order ...

Domyślnie

Ja tez witam wszystkich bardzo serdecznie)

Domyślnie

parę dni temu witałem was jako zwykły szary człowiek,

dziś witam was jako szczęśliwy posiadacz nikona

witojcie, hej !

Domyślnie

Jako świeżo zarejestrowany użytkownik forum witam się z pozostałymi.
    Fotografią interesuję się od dłuższego czasu i kilka aparatów już przerobiłem ale zaledwie 2 miesiące temu kupiłem swoją pierwszą lustrzankę, postawiłem na NIKONA D60 + 18-55 VR kit i mam nadzieję że posłuży mi długo. Póki co działa bez zarzutu i jestem z niej zadowolony mimo iż nie znam wszystkich jej opcji i możliwości. Powoli się z nią zapoznaję i uczę. Pstrykam już jakiś czas ale są to zwykłe fotki dla mnie (do szuflady). Nie robię tego dla kariery czy zarobku (chodź myślałem o tym)

Jestem kompletnym laikiem i amatorem, cieszę się że jest to forum, myślę że wiele się tutaj nauczę.
    Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że nikt tutaj nie opluwa i nie miesza z błotem laików którzy często nie do końca rozumieją tematykę fotografii i czasem zdarzy im się wyjechać z jakąś głupotą która dla większości pro tutaj wyda się żenująca i śmieszna.

Domyślnie

Najwyższy czas się przywitać Witam wszystkich.
    Z d70tką w dłoniach dołączam do Nikonowskiej braci. Jak narazie tylko czytam Forum, orientuje się w zwyczajach

Pozdrawiam
    Maciek
    D90

...:: blogspot ::...

Oszczędny w słowach Awatar xandre
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Witam. Szczęśliwa posiadaczka D90

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

w karierze kazdego forumowicza przychodzi taki moment ze trzeba się przywitac ponownie...
    I to właśnie, po osiągnięcu magicznej granicy 666 postów, z przyjemnością czynię
    Oczywiście z tego miejsca przypomne słowa przeboju ubiegłego lata:

Czy już widzisz kształty drzew
    A czy rozumiesz ptaków śpiew
    Czarna mewa goni białą mewę
    Z czym ci się to kojarzy
    Czy już słyszysz łoskot fal
    Czy cię nie razi słońca blask
    Oto nadciągają kumulusy
    Chyba rozumiesz, co to znaczy

Szatan, szatan. Szatan, szatan. oł je, oł je

PS - A gdyby nie xandre i maclat (witajcie serdecznie), to ten "powitalny" post nosiłby nr... no właśnie
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Chciałabym się przywitać i przedstawić szanownej społeczności forumowej Agnieszka jestem... i żyję sobie jeszcze po studencku..

Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i czuję, że dużo się tu uczę. A jest czego, bo dopiero zaczynam się wkręcać w temat. Rozgryzam sekrety mojego d90 i staram się szkolić oko w łapaniu ciekawych kadrów, PS to dla mnie totalna czarna magia.. Ale i tak fotografowanie mnie cieszy i pobyt na tym forum też
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam Wszystkich forumowiczów .Własnie zaczeła sie moja przygoda z nikonem .............

Strona 67 z 205 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów