Close

Strona 59 z 205 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 2048

Domyślnie

Witam,
    Jestem nowy na forum i wypadałoby się przywitać
    od kilku dni mam Nikona d90, to moja pierwsza lustrzanka. Wcześniej robiłem zdjęcia kompaktem Fujifilm Finepix A800. Jestem pod wrażeniem możliwości tego aparatu. Bardzo fajne forum, wszystko poukładane, wątki na konkretne tematy, będe tu często zaglądał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Zjedliście shaolina?
    Shaolin wzburzony orzekł, że chińczyk jest wietnamczykiem

A kolegę Diodaka zrekrutowaliśmy podczas pleneru, po tym jaki kilkukrotnie się na niego natknęliśmy w ciemnych zaułkach warszawskiego mirowa. Okazał się być słuszny systemowo i dalej poszło już z górki
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Witam,

Kiedyś dla zabawy puściłem na www.ovo.pl fotki żony i a uczestnicy tego portalu ocenili, że to był najlepszy secik w miesiącu.
    I tak zaczęła się przygoda z fotografią aktu. Od kilku miesięcy mam lustrzankę i już wiem, że najważniejszy w sprzęcie jest obiektyw a nie sam aparat. Jednak możliwości mojego aparatu przewyższają moje umiejętności. Chwiałbym poznać tu ludzi dla których fotografia to pasja - hobby i móc się czegoś nauczyć.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cześć wszystkim. Kupiłam sobie przedwczoraj Nikona D40 na naukę robienia świetnych zdjęć Czy taki aparat dobrze i dość szybko nauczy mnie tego? Czy zmienić na inny model ? Pozdrawiam serdecznie !
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-03-2009 o 16:45 Powód: pis. ("przed wczoraj")

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Jedyne, co naprawdę uczy, to pokora i chęć kształcenia...reszta, to tylko środki...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-03-2009 o 16:45 Powód: pis. ;)
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Hehe. ALF mnie uprzedził - rzeczywiście, uczyć się można na dowolnym sprzęcie, choć czasem jest łatwiej, czasem trudniej. D40 w zupełności wystarczy do nauki, a jego pewne ograniczenia jakie być może dostrzeżesz, zmuszą jedynie do kreatywniejszego podejścia do niektórych spraw. Ja uznaję, że przy dość rzadkim fotografowaniu i czytaniu literatury "fachowej", opanowanie podstaw wszystkiego co można nazwać fotografią, zajęło mi okoła roku, półtora. W tym czasie rodzaj aparatu nie jest najbardziej istotny. Mogę się nawet pokusić o stwierdzenie, że dobrze jest uczyć się na sprzęcie... z dużą ilością niedostatków. Po to, by potem móc w razie potrzeby pracować na różnych aparatach.

Domyślnie

Witam,
    D60

K.

Domyślnie

Witam. Mam D60 + 18-55 VR od ponad miesiąca i jak na razie służy mi bardzo dobrze. Mam nadzieję że nauczę się czegoś na tym forum i zasięgnę niezbędnych porad oraz odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.

Domyślnie

Witam mam plany i jednoczesnie wielkie nadzieje ze juz niedlugo stane sie posiadaczem D90 pozdrawiam zatem Wszystkich Forumowiczow

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Ha! A jednak jest wątek przywitaniowy...

Serdecznie witam się ze wszystkimi. Postów już kilka spłodziłem, ale myślę że "lepiej późno..."

Na razie jestem na etapie nabywania sprzętu i powiem że przed przewertowaniem forum "guzik" wiedziałem na temat sprzętu...

Cieszę się, że mogę być części tak wspaniałej społeczności! (hmm... zabrzmiało jak hasło z tamtych czasów)
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Strona 59 z 205 PierwszyPierwszy ... 949575859606169109159 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów