Close

Strona 49 z 205 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich - nadszedł w końcu czas przesiadki na wymarzone lustro Nikona

Domyślnie

To ja też się grzecznie ukłonię w związku że jestem tu nowy. Przygoda z Nikonem od jakiegoś roku.

------------------------
    D80 i F70 + N24-120VR, N80-200f2.8,

Domyślnie

Witam!

Chcialem sie rowniez przywitac. Moim lustrem ciesze sie juz od kwietnia. Forum przegladam od dluzszego czasu, ale jakos nigdy nie moglem sie zabrac do zarejestrowania i aktywnego uczestnictwa w forum. Ale skoro Nowy rok sie zbliza, nowe postanowienia wiec i ja postanowilem sie dolaczyc do klubu!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
    Byl D40X + N 18-135mm 3.5/5.6
    Teraz D90 + N 18-105VR

Thumbs up

Witam wszystkich.
    Od początku grudnia jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona D90 + Nikkor 18-105 VR.
    To moje drugie lustro w życiu. Pierwszym była (i jest nadal) analogowa Minolta Dynax.

Pozdrawiam.
    lomax

Domyślnie

Witam

Mam na imię Marek i zaczynam swą przygodę z Nikonem D70 . Po wielu latach doświadczeń z Zenitem TTL zmieniam sprzęt na cyfrę Nikona.
    Myślę, że szanowne grono kolegów i koleżanek pomoże mi w wejściu w świat cyfrowej fotografii.
    Parę zdjęć już cyknąłem , więc jak je zamieszczę to będę prosił o ocenę.

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    szczecin obecnie

Domyślnie

witam!!!

szczesliwy posiadacz od wczoraj d40

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie.

Od okolo 2 mc-y jestem posiadaczem N D60, do kitowego szkla mam przykrecana soczewke szerokokatna x0.45, dodatkowe szklo Vivitar 28-210mm 1:3.5-5.6 bez AF (AF jest ale nie dziala z moim body). Wypowiadal duzo sie pewnie nie bede bo brak mi wiedzy merytorycznej, niemniej jednak napewno bede duzo czytal (juz czytam od jakiegos czasu). Mysle, ze stworze sobie jakis watek gdzies na uboczu, tak zeby nikomu nie przeszkadzal gdzie bede staral sie wrzucac swoje zdjecia do oceny.

Pozdrawiam
    Borys

Domyślnie witam

Mam na imię Filip i mieszkam w Krakowie. Fotografuję od dłuższego czasu, nie mniej do niedawna była to fotografia amatorska i mało ambitna. Używałem analogowego Canona. Tydzień temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Nikona D90 z kitowym 18-105 VR, do którego dokupiłem stałkę 50-tkę f/1.8 i Nikkora 70-300 mm VR.
    Jak do tej pory - po około 400 zdjęciach - mogę mówić o tym aparacie i szkłach wyłącznie w samych superlatywach.
    W najbliższych dniach planuję zakup sb 900 i mam nadzieję, że na jakiś*czas ten komplet będzie wystarczający.

pozdrawiam

Domyślnie

Powitać
    Zacząłem coprawda od narzekania ale mam nadzieję że później będzie już tylko lepiej
    Pozdrawiam
    Robson
    żeby do czegoś dojść - trzeba najpierw wyruszyć w drogę
    D90/18-105VR

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich z serca Wielkopolski.

Nikonami cyfrowymi bawię się od 2003.
    Zacząłem od małpy - Coolpix SQ (i wciąż mam ten niezwykły kwadratowy kompakt) potem był D50 a teraz używam D80 z kitowym 18-135 plus Tamron 70-300.
    Zazwyczaj foce nad wodą - łączy się to z moim głównym hobby - wędkarstwem.

Trafiłęm do Was troche przypadkiem - ale okazało się że tu całiem ciekawie więc załozyłęm konto no i ... Witam!

Strona 49 z 205 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów