Witam wszystkich serdecznie z moim D80:P:P
pozdrawiam
Szukaj
Witam wszystkich serdecznie z moim D80:P:P
pozdrawiam
Witam.
Do tej pory używałem aparatu FujiFilm S5600fd. Od dwóch dni fotografuję swoją pierwszą lustrzanką Nikon D90 z obiektywem Nikkor AF-S 18-200 mm F/3,5-5,6 G IF-ED VR DX.
Aparat będzie wykorzystywany przeze mnie i moją żonę w szczególności do fotografowania galopujących chartów.
Nasze wspólne efekty fotograficzne będzie moża oglądać na stronie htt://www.wilczarz.pl miedzy innymi w sekcji Galerie.
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.
Ostatnio edytowane przez Forlan ; 30-11-2008 o 18:07
Jak wszyscy, to wszyscy
Witam wszystkich forumowiczów
Moją przygodę z fotografią zacząłem od konica minolta x20... potem sony h50, aktualnie d80
To moja pierwsza lustrzanka, no i przyznam,że chcę trochę bardziej wgłębić się w tajniki fotografii, a co za tym idzie, będę dużo pytał...proszę o wyrozumiałość
D300s + 70-300VR + Benro BH-2 Gimbal Head + Benro TRAVEL ANGEL A-168
Witam
w pierwszym na forum poście chciałem od razu podziękować publicznie za pomoc koledze qamil_d_dg
Trochę o sobie - fotografuję od trzech lat, pierwsza lustrzanka to Nikon D70s, wymieniony w tym roku na D200. Mam wrażenie że aparat mnie przerasta, co nie przeszkadza mi czaić się na D300 - jak onanizm, to onanizm
Nie bardzo mam się czym pochwalić, ale pracuję nad umiejętnościami metodą ogólnowojskową (czyli - skokami naprzód).
Mogę pomóc w tematach rowerowych (->rowerzysta) oraz basowych (->basista). Jeżdżę regularnie na trasie Kalisz (gdzie teraz mieszkam)-Bydgoszcz (skąd pochodzę), gdyby ktoś coś potrzebował.
Cieszę się że trafiłem na to forum, bo jestem krypto-czytaczem od dawna i dużo już się dowiedziałem, mam nadzieję na więcej.
Pozdrawiam wszystkich - nie tylko żółto-czarnych
Kijas
Witam foto mnie interesuje jakis czas.Zaczynalo sie od jakichs mizernych kompaktow,ostatnio D80![]()
To tak króciutko, dzień dobry jestem tutaj nowy![]()
D90, 18-105VR, SB-400, a o dawnych zabawkach poczytaj w profilu
Ja również się przywitam pierwszym postem. Posiadam D40 + N 50/1.8. Fotografuję od ponad roku i planuję zmienić body na co najmniej d300 ale to za jakiś czasPodstawy znam i wystawiam zdjęcia na kilku portalach ale wiedzy i rad nigdy za wiele więc jestem i tutaj
)))) Helllooooołłł
![]()
Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów!
Po wielu tygodniach przegladania forum (i kilku innych) postanowilismy(z żoną he he) oddać w dobre rece poczciwe Fuji S5500 i w ten sposob od 2 dni jesteśmy posiadaczami D80 + N18-105+N 50mm/1,8D. Teraz przed nami duzo nauki...
Witam wszystkich wkoncu odnalazlem sprzet ktory sprawia radosc a nie meczy przy "chwytaniu" rzeczywistości![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Skontaktuj się z nami