Close

Strona 46 z 205 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich zapaleńców, mnie to złapało w podstawówce. Z tego raczej się wyleczyć nie da. Kocham fotografię ponieważ mogę rejestrować otaczający świat, tak jak JA go widzę. Od wczoraj mam nowy D80, wcześniej Fuji S5600. A jeszcze wcześniej... dużo tego było. Od pewnego czasu czytam to forum ponieważ zawsze się czegoś można nauczyć, a co do Nikona! jesteśmy już razem kilka lat i za nic nie chciałbym innej lustrzanki.
    Pozdrawiam wszystkich.
    Dwa Nikony i szkła

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zDolny Śląsk - Wrocław

Domyślnie

No to też się tu przywitam, w fotografowanie bawię się od kilku lat. Nigdy to nie było nic rewelacyjnego ale tez nie były to zdjęcia u przysłowiowej cioci na imieninach. Zaczynałem zabawę od Aparatu KONICA MINI, potem był AIPTEK, następny to KONICA MINOLTA Z10 (bardzo fajny aparat) to dzięki niemu zacząłem zabawę w "ambitniejsze fotografowanie". Zawsze pociągało mnie makro i w sumie w tym się "specjalizowałem". Jakieś 2 tyg. temu w drodze kupna nabyłem NIKONA D40 ))). Mam nadzieję, że na tym forum znajde informacje pozwalające mi szlifowac warsztat. Narazie sprzet jest podstawowy - body + NIKOR 18-55 (kit) z czasem pewnie coś przybędzie ale to narazie odległy czas . Witam wszystkich

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grodzisk Maz

Domyślnie

witam

jako nowy chciałem powitać użytkowników tego forum.Jestem Arek 26lat..... Aparat jaki od niedawna posiadam to D60 z kitowym obiektywem VR [mama nadzieje ze dobrze napisałem] jest to moja pierwsza lustrzanka .wiem że z waszą pomocą i tego forum moja mordęga z D60 zamieni sie u w super zabawę...

Pozdrawiam Arek

dx7630
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie. To chyba najlepsze miejsce do napisania pierwszego posta.
    jestem dumnym posiadaczem Nikona d60 z obiektywem w standardzie Nikkor18-55mm
    Moj nick to pozostałośc po moim pierwszym narzedziu uwieczniania obrazu czyli kodaku dx7630
    Na poczatku troche poczytam, przejrze form a pozniej bede sie wymadrzał moze nawet jakies zdjecia przedstawie
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie Marcin z Legnicy

Domyślnie

ja też jeszcze nie zdążyłem się oficjalnie przywitać, więc witam Was drodzy forumowicze i o wyrozumiałość proszę......
    początkujący fotoamator Darek

Krzysztofu
    Gość

Domyślnie

Witam,! Na imię mam Krzysiek. Jestem, tak jak kolega wyżej, początkującym fotoamatorem. Obecnie mam Fuji S5700(dobra, dobra nie śmiać się), ale planuję zakup lustrzanki Nikona.
    Ostatnio edytowane przez Krzysztofu ; 10-11-2008 o 18:29

Domyślnie

Wiec..
    Staropolskim zwyczajem , witam się z Wać Państwem jak kultura ma nakazuje
    od okolo 6 miechów na lusterko sie szykowałam , tak nieśmiało , powoli z zawstydzeniem czy aby za trudnej machiny baba sobie nie wymyśliła- jak wiadomo z motyka na ksiezyc można tyż

Fotografia nie jest mi obca, ale "orełem"( atak na marginesie to mi sie przypomniała scena rodzajowa- mianowicie:

Koleanka rowiazuje krzyzówke i miała pustkę myślawą... wiec pyta babci:

-Babciu , zwierze na Ł?
    - łosioł - rzecze babcia;] )

...

(od orełem zaczynam )

też nie jestem, gatunku tych narawanych co widza juz by zatrzymali i nie zawsze ustawienia mają...

Zajmuje mnie fotografia ruchu , reporteka.
    ni mam zmysłu na kwiatki i marko robali , bo poprostu ich nie widze a czekanie na jakiegos insekta doprwaadza mnie do pasjii

Tak wiec Violetta , imie me brzmi .
    Witam raz jeszcze i pozdrawiam wszystkich , mam nadzieje ze spod spustu migawki naciskanej paluchem mym wyjdzie coś czym bede mogła się poddać pod ocene.

(maluje usta) Pa!
    Ostatnio edytowane przez Sorlimhal ; 16-11-2008 o 02:11

Domyślnie

rowniez witam
    swieży posiadacz d80

mOOnlight: polecam galeria.cyfrowe.pl - nie to ze bym sie z toba nie zgadzal
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-11-2008 o 13:51 Powód: ORTO!
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

ja również witam wszystkich użytkowników Nikona a szczególnie użytkowników d80

Domyślnie

Siema
    kupa sprzętu i brak talentu

Strona 46 z 205 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów