Close

Strona 45 z 205 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 2048

Domyślnie

A no to ja też się przywitam...
    Nikon D80 dotarł godzinę temu...więc jest...no i stary Zenit...
    Nikon D80 + obiektyw Nikkor AF-S DX 18-55 mm F/3,5-5,6G VR

Domyślnie

Witam wszystkich uzytkownikow forum NIKONa. Przegladam te forum przeszlo od miesiaca ... (szukalem w necie informacji dot. wybranych przeze mnie modelow lustrzanek) Padlo na NIKONA D90 ktory wlasnie dotarl do mnie wczorajszego dnia. Do tego zaopatrzylem sie w polecane przez wielu szklo TAMRON 17-50 (ktore tez polecam!!) - testowalem wczesniej na Canonie 400D. W planach mam jeszcze zakup lampe SB-900.
    Fotografia interesuje sie od mlodzienczych lat. Mialem okazje pobawic sie tylko CANONAMI: EOS 30, 350D, 400D, D40.
    Z NIKONEM mam stycznosc pierwszy raz i jestem pod wrazeniem !!! .. A jak sie bedzie sprawowal to wyjdzie w praktyce.
    Pozdrawiam Artur

Domyślnie

Witam!
    Pstrykam od jakiegoś czasu. Teraz mam ochotę popstrykać trochę bardziej niż amotorsko! Forum to kopalnia wiedzy więc i ja postanowiłem trochę z niej wykopać Witam serdecznie i proszę o przyjęcie w szeregi nikoniarzy!!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Łaziska Górne - Katowice

Domyślnie

To i ja sie przywitam. Więc witam. To forum to perełka istna kopalnia wiedzy. Juz otwozyła mi oczy na pare dręczących mnie tematów. Pozdrawiam :P

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie! Na forum zaglądam już od jakiegoś czasu a że niedawno przesiadłem się z Canona 300D na Nikona D90 postanowiłem się zarejestrować Pozdrawiam!

Domyślnie

Witam Szanownych Użytkowników Forum Nikona. Od trzech dni jestem posiadaczem sprzętu który
    widnieje w podpisie. Pozdrawiam Tomek.
    D90, D5000, SB-900, 2XNikkor AF-S DX VR 18-105 f/3.5-5.6G,
    Nikkor AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G, Nikkor AF 50 f1.4D.

Domyślnie Witam.

Witam,jestem z Katowic i jestem posiadaczem D80 ze szkłem 18-70mm,aparat posiadam od dwoch tygodni,mam nadzieje ze bede miło spedzał czas na tym forum,chetnie poznam kogos z okolic Katowic znajacego sie troche wiecej odemnie na fotografowaniu takim lub podobnym sprzetem

Domyślnie

Witam,

To mój drugi post na tym forum Pierwszy był z pytaniem, co wybrać Na razie nic jeszcze nie kupiłem... przymierzam się A może D90...

Pozdrawiam,
    Kamil

Domyślnie

Witam wszytskich serdecznie

Aparat Nikona mam od dawna, ale na początku był to Coolpix 5900, zasłuzony kompakcik, rewelacyjna sprawa. Potem był kompakt z dużym zoomem i możliwościa nastaw manualnych, ale że w tamtym momencie Nikon nie miał superzooma, padło na Canona S5IS. Oba aparaty mam do dziś i jak przyszedł w końcu cas na lustro, to bez wahania wybrałem Nikona, bo [choć kompakty to nie lustro] dużo bardziej mi odpowiada Nikon, jego świat i wszystko co się pod pojęciem Nikon kryje
    Także od tygodnia jestes szczęśliwym posiadaczem Nikona D90 z kitowym na początek obiektywem Nikkor AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR.
    Mam go od tygodnia i jestem nim zachwycony, choć w dużej mierze to przesiadka z kompaktu decyduje o tym zachwycie
    Tak czy siak jest OK.
    jeszcze raz zatem wszytskich gorąco witam i pozdrawiam!

Domyślnie

Witam wszystkich nowych użytkowników. Jeśli jesteście nowi w pstrykaniu fotek, to polecam przede wszystkim czytanie forum i oglądanie zdjęć, zanim pokażecie pierwsze zdjęcia. Tak z parę miesięcy

Widzę że coraz więcej D90-tkowców się wpisuje! Mam nadzieję, że niedługo pokażecie co ten sprzęcik potrafi mając was za sterami. Bawiłem się nim chwilę, porównując do posiadanych D80 i D700. Nakręciłem też jakieś testowe filmiki i z całokształtu widać, że podobnie jak kiedyś D80, tak teraz D90 stanie się kultowym aparatem wspomagającym wyobraźnię i przede wszystkim spełniającym swoje zadanie.
    Co ciekawe D80 nadal się sprzedaje widzę - i bardzo dobrze! To naprawdę niezły sprzęt i choć ma pewne ograniczenia, to można mimo nich żyć i robić świetne zdjęcia. D90 niweluje część tych ograniczeń, więc zazdroszczę trochę tym, którzy teraz dopiero kupują pierwsze lustro - jest szansa że ominie was trochę nerwów. Choć kombinowanie jak coś zrobić mimo przeszkód, też jest fajną i uczącą "zabawą".

A starych wyjadaczy zachęcam do dzielenia się dokonaniami. Zawsze to miło popatrzeć na dobrą fotografię.

No nic, nie przynudzam już dłużej.

Witajcie!

Strona 45 z 205 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów