Witam Wszystkich.
Obecnie mam trzysetkę, wcześniej F60, smiena, zenith, minolta.. sentyment do kliszy pozostał..
Z forum korzystam od roku, przyszedł czas aby się zarejestrować i powitać oficjalnie!
Szukaj
Witam Wszystkich.
Obecnie mam trzysetkę, wcześniej F60, smiena, zenith, minolta.. sentyment do kliszy pozostał..
Z forum korzystam od roku, przyszedł czas aby się zarejestrować i powitać oficjalnie!
Hej! Jestem na tym forum od wczoraj! I juz mi sie podoba! Zaczelo sie od zabawy D80 mojego brata. Teraz czekam na moja D40 - Zabawa sie zaczyna
Witam starych 'wyjadaczy' oraz takich jak ja - zaczynających przygodę z fotografią.
Powitać wszystkich serdecznieJestem użytkownikiem D40 z kitowym 18-55 i lampką SB600...
Na forum jestem zalogowany już od dawna, pora się oficjalnie przywitać...
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Jestem tu oficjalnie od kilku godzin, no a tak w ogóle to zaglądałem tu już wcześniej i bardzo mi się tu spodobuje![]()
Ja również serdecznie wszystkich witamJestem tu jak na razie nowy i oczywiście jak większość (bynajmniej tak mi się wydaje) fotoamatorem. Ale oczywiście mam zamiar pogłębiać swoją wiedzę na temat nikona jak i ogólnej fotografii a w szczególności
(portret i ślubna). A posiadam jak narazie nikonka d40 + szkiełko 18-55mm pozdrawiam![]()
troche bajerów i tyle...
To ja tez sie przywitam :P zarejestrowalem sie na forum chyba wczoraj poniewaz zamierzam za niedlugo zaczac przygode z jakims lustrem ze stajni Nikon. Narazie jestem w fazie poszukiwan/porownywan modeli z ktorych w niedalekiej przyszlosci wybiore cos odpowiedniego dla mnie.
Też się przywitam. Kolega kupił mi przez forum nikona d70s z kitowym 18-70, kazał czytać i czytać forum, a gdy go zacząłem zasypywać pytaniami o kolejne elementy wyposażenia to stwierdził:"Aaaargh - I have created a monster!"Forum jest super, lustrzanka jeszcze lepsza, teraz tylko muszę zacząć fajne zdjęcia robić
![]()
Hmmm... wypadałoby się przywitać, a tak przynajmniej prawią
Witam i pozdrawiam z zaziębionego południa.
Lustrzanka jak lustrzanka. Rok temu po wakacjach wypruwania z siebie wszelkich żył w końcu zakupiłem aparat marzeń... no i czas mija i mija, a ja ciągle się uczę i w końcu stwierdziłem iż trzeba skorzystać z doświadczeń rzeszy użytkowników Nikona gdyż inaczej zdążę zmienić aparat nim cyfra odkryje przede mną swoje wszystkie tajemnice.
Po drodze zdjęcia robiłem za pomocą: Zenita E, EOSa 50, a w końcu doszedłem do aktualnego etapu:
Nikon D80 + Nikkor 18-135 + Sigma 70-300 APO Macro
I mam nadzieję póki co tu pozostać i oswoić się z Nikonem.
Skontaktuj się z nami