Close

Strona 40 z 205 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 2048
    Lisushow
    Gość

Domyślnie

Witam
    Mam na imię Agnieszka, od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką lustrzanki Nikona i nowym członkiem społeczności forumowej

cichy92
    Gość

Domyślnie

heh witam nie mam jeszcze lustra ale nie długo będzie foce od 3 lat. Głównie reporterka, żużel. I dla relaxu makro Fuji s6500fd

witold35
    Gość

Domyślnie

witam wszystkich
    jestem z Krakowa

używam jak w podpisie ale głownie na trybie Auto

może ktoś zorganizuje spotkanie Nikonowców w grodzie Kraka w celu wymiany spostrzeżeń

pozdrawiam

Domyślnie

Wiatm Wszystkich
    Jestem tutaj nowa i jakna razie nie za bardzo zorientowana. Mam nadzieje że spodoba mi się tutaj buziaki

Domyślnie

Witam wszystkich, zaczynam przygodę z nikon-em. Czeka mnie duzo czytania . Liczę na Waszą wyrozumiałość i cierpliwość.

Domyślnie

Witam serdecznie szanowne grono. Tez jestem nowa. Duzo musze poczytac bo jak narazie wiedze mam slabiutka a tak bardzo chcialabym
    posiadac wasze umiejetnosci w poslugiwania sie Nikonkiem . Wytrwale bede sie od was uczyc

Domyślnie

No no no. Duży przypływ kobiet widzę. Bardzo dobrze, może więcej autoportretów będzie. Witam wszystkich nowych użytkowników - obojga płci

Domyślnie

Witam wszystkich!
    Forum czytuję od około roku (przez ten czas zbierałem na lustro), lektura bardzo pomogła mi wyborze d80 które posiadam od miesiąca, niestety teraz muszę nadrabiać zaległości w foceniu bo po roku lektury forum jestem otrzaskany w teorii ale fotki raczej mnie nie zadowalają póki co :P

Domyślnie

Witam wszystkich!

Ja również zaczynam przygodę z Nikon'em. Fotografią interesuję się od niedawna, bo od około roku. Jeszcze sporo nauki przede mną Zaczynałem od: Praktica BCA, poźniej Fuji S9500, a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Nikon'a D70s, Nikkor'a 18-55 f/3.5-5.6G AF-S DX II oraz Tamron'a 55-200mm F/4.5-5.6 Di II LD. Generalnie staram się robić zdjęcia każdego typu. Niektóre wychodzą, inne nie .

Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej.

Pozdrawiam!

Timix
    Gość

Domyślnie

Witam grono Nikonowców. Co prawda dopiero przed zakupami ale forum miód malina , obecnie foce Panasem Fz-7 i Nikonem L-10 kieszonkowy. A planowane D80 / T 17-50 f2.8/ N 70-300 vr czas pokaze . Pozdrawiam.

Strona 40 z 205 PierwszyPierwszy ... 3038394041425090140 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów