Witam i pozdrawiam z Tarnowa![]()
Szukaj
Witam
od niedawna używam nikona D40x i cały czas nie mogę się nim nacieszyć
niedawno znalazłem to forum i mam nadzieję że trochę mi pomoże się podszkolić;p
I ja się przyłącze do szacownego grona. Pozrawiam ze słonecznego dziś Krakowa (użytkowniczka D80)![]()
Ponieważ mam już na koncie trzy posty, to czas się przywitać
Od wiosny jestem coraz bardziej szczęśliwą posiadaczką D40 i czytelniczką wszystkich możliwych poradników na temat fotografowania i obróbki zdjęćPozdrawiam z Krakowa i okolic
![]()
Witam, szczęśliwych posiadaczy aparatów firmy Nikon a szczególnie Nikon D70s![]()
Witam wszystkich. Narazie to marzę o lustrzance, ale za niedługo mam nadzieję stać się posiadaczem D80 ew. D90 jeśli będzie
Pozdro dla Was !
Ja już jestem posiadaczem D80 i choć napisałem już wcześniej kilka postów, to dołączę swoje przywitanie w tym miejscu ;D Dodam, że po przejściu z cyfrówki Sony na lustrzankę Nikona czuje jakbym się przesiadł z takiego sobie wozu, jakie wszyscy mają, na jakiegoś... Jaguara...![]()
Pozdrawiam, adAmour
Witam
dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem D40 dopiero zaczynma przygode z foceniem
pozdrawaim
Witam wszystkich na stronie nikon.org.pl. Od paru miesięcy ogladam tą stronę i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem... Bardzo pozytywnym. Mam trochę rozeznania w necie i w różnych grupach dyskusyjnych oraz forach, ale tutaj - oprócz oczywiście tematyki - zaskoczyła mnie niezwykła skuteczność i szybkość działania jego uczestników. I fascynacja tym, co robią. Pamiętam pewną pogoń za chmurą, bodajże 80 km, aby ją ładnie sfotografować. To było to.
Po małych komplikacjach z rejestracją (Image Verification - This reCAPTCHA key isn't authorized for the given domain) wreszcie udało mi się uczynić to, co zamierzałem. No i jestem.
Słówko o sobie: Obecnie jestem posiadaczem D80 oraz kilku do niego szkieł vel. słoików, lampki SB800, statywu, plecaka i paru drobiazgów. Może dodam jeszcze, że kupno Nikona nigdy nie było moim marzeniem ani celem. Zaczynałem od Zenitha 12XP, potem był Canon(y) i wszystko miało się skończyć na zakupie którejś z nowych lustrzanek Canona. Może jednak na skutek lektury tej strony oraz kilku "zbiegów" okoliczności, stanęło na Nikonie. I myślę, że tak już będzie.![]()
Przywitać się chciałem.
Dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego D80
Do tego szkiełko 50mm f/1.8D
Na razie czytam instrukcję i przyzwyczajam się do nowego systemu![]()
Michał
D80 i kilka obiektywów
Skontaktuj się z nami