Close

Strona 39 z 205 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 2048

Domyślnie

Witam i pozdrawiam z Tarnowa

Domyślnie

Witam
    od niedawna używam nikona D40x i cały czas nie mogę się nim nacieszyć
    niedawno znalazłem to forum i mam nadzieję że trochę mi pomoże się podszkolić;p

Domyślnie

I ja się przyłącze do szacownego grona. Pozrawiam ze słonecznego dziś Krakowa (użytkowniczka D80)

Domyślnie

Ponieważ mam już na koncie trzy posty, to czas się przywitać
    Od wiosny jestem coraz bardziej szczęśliwą posiadaczką D40 i czytelniczką wszystkich możliwych poradników na temat fotografowania i obróbki zdjęć Pozdrawiam z Krakowa i okolic

KoKsiK
    Gość

Domyślnie

Witam, szczęśliwych posiadaczy aparatów firmy Nikon a szczególnie Nikon D70s

Domyślnie

Witam wszystkich . Narazie to marzę o lustrzance, ale za niedługo mam nadzieję stać się posiadaczem D80 ew. D90 jeśli będzie Pozdro dla Was !

Domyślnie

Ja już jestem posiadaczem D80 i choć napisałem już wcześniej kilka postów, to dołączę swoje przywitanie w tym miejscu ;D Dodam, że po przejściu z cyfrówki Sony na lustrzankę Nikona czuje jakbym się przesiadł z takiego sobie wozu, jakie wszyscy mają, na jakiegoś... Jaguara...

Pozdrawiam, adAmour

Domyślnie

Witam
    dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem D40 dopiero zaczynma przygode z foceniem
    pozdrawaim

Domyślnie Powitanie

Witam wszystkich na stronie nikon.org.pl. Od paru miesięcy ogladam tą stronę i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem... Bardzo pozytywnym. Mam trochę rozeznania w necie i w różnych grupach dyskusyjnych oraz forach, ale tutaj - oprócz oczywiście tematyki - zaskoczyła mnie niezwykła skuteczność i szybkość działania jego uczestników. I fascynacja tym, co robią. Pamiętam pewną pogoń za chmurą, bodajże 80 km, aby ją ładnie sfotografować. To było to.
    Po małych komplikacjach z rejestracją (Image Verification - This reCAPTCHA key isn't authorized for the given domain) wreszcie udało mi się uczynić to, co zamierzałem. No i jestem.
    Słówko o sobie: Obecnie jestem posiadaczem D80 oraz kilku do niego szkieł vel. słoików, lampki SB800, statywu, plecaka i paru drobiazgów. Może dodam jeszcze, że kupno Nikona nigdy nie było moim marzeniem ani celem. Zaczynałem od Zenitha 12XP, potem był Canon(y) i wszystko miało się skończyć na zakupie którejś z nowych lustrzanek Canona. Może jednak na skutek lektury tej strony oraz kilku "zbiegów" okoliczności, stanęło na Nikonie. I myślę, że tak już będzie.

Domyślnie

Przywitać się chciałem.
    Dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem nowiutkiego D80
    Do tego szkiełko 50mm f/1.8D
    Na razie czytam instrukcję i przyzwyczajam się do nowego systemu
    Michał
    D80 i kilka obiektywów

Strona 39 z 205 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów