Close

Strona 34 z 205 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 2048
    Motorniczy
    Gość

Domyślnie Odp: Powitanie(a)

Czołem , czołem , kluski pod stołem !

Smile Odp: Powitanie(a)

Witam wszystkich forumowiczów.Czytam , analizuję (juz niedługo będę miała sprzęcik Milutko tu u Was ,widzę że nowicjusze i totalni amatorzy nie są na spalonej pozycji ,fajnie że pomagacie i można na Was liczyć. Trafilam na forum po decyzji zakupienia aparatu nikon D80, dzięki Wam wybrałam obiektywy no i pewnie zdarzy mi się szukać u mądrych głów odpowiedzi na pytania.

cruiser
    Gość

Witam wszystkich !
    zapalony amator z niedawno nabytym D70. Myslę, że juz mogę podziekowac za ogrom informacji jaki tu zastałem...i skromnie prosic o więcej i więcej wiedzy

Witam,

Od niedawna szczęśliwy posiadacz d80 i kitowego szkiełka 18-135. Już myślę o stałce Etap kreski i kulki już za mną

FraterMajor
    Gość

Witam!
    Od 2 tygodni szczęśliwy posiadacz pierwszego swojego aparatu Nikon D60 z kitowym obiektywem.
    Mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę
    Pozdrawiam!

Witam, mam nówkę D60 + kit z VR.
    Chcę od Was nowych pomysłów na fotografowanie i przede wszytskim umiejetności.
    Zanm się na samochodach SAAB i na rowerach XC. Moge pomóc i doradzić w tych tematach.

Witam wszystkich, nazywam się Michał, mieszkam w Świętochłowicach, zakupiłem niedawno pierwszą lustrzankę i po pierwszym szale pstrykania, przyszła refleksja, że trzeba by się nauczyć zdjęcia robić, forum polecił mi znajomy, pewnie więcej będę czytał i oglądał niż pisał, ale jak wyjdzie mi wreście jakaś fotka i przytrafi się odpowieni tematycznie pojedynek lub bitwa to się ujawnie (pomysł pojedynków bardzo mi się podoba).

Pozdrawiam wszystkich.

Witam wszystkich.
    Sprzęt jaki zakupiłem to Nikon D60 miał być docelowo D80 ale cena jednak zbyt wysoka była teraz sprzedają z obiektywem (wersja II) jestem zadowolony a to co mnie przekonało do Nikon-a to jednak ten słynny szybki Auto-focus nie myliłem się .
    Pozdrawiam.
    Nikon D60 18-55 i wiele wiele zapału miłośnik kolei żelaznych

Dobry wieczór, dzisiaj, po wielkiej burzy z żoną, która była/jest przeciwna temu zakupowi, przytaszczyłem do domu taki komplecik:
    Body Nikon D80, Szkło AF-S Nikkor 18-200 mm 3.5-5.6 VR, SpeedLight SB-600, do tego BatteryPack MB-D80 i 2 aku.
    Poprzednio fotki robiłem tylko D70 z KITowym 18-70 - tylko packshoty w pracy. Mam nadzieję że D80 mnie popchnie aby oderwać się od kompa
    i złapać bakcyla podróżniczego aby wykorzystać to cudo... W planach jeszcze jakiś jasny obiektyw N50 1.4 albo 1.8 i jakieś makro - albo pierścień,
    tylko czy pierścień zadziała z tym N18-200? Zaraz się gdzieś zapytam, ale najpierw poszukam czy nie było. :P

Smile Typ spod ciemnej gwiazdy typu N

Witam, witam

Cieszę się, że dołączyłem to tego elitarnego grona. Podczas buszowania ostatnio na forum sporo się dowiedziałem a jako neofita w obsłudze nikona obiecuje duże postępy i z czasem publikacje najlepszych zdjęć.
    Wcześniej miałem kanonika a 530 no ale tu nie ma co porównywać, na razie aparat ma większe możliwości niż ja umiejętności ale obiecuje, że w końcu przeczytam instrukcję;>

Można mnie znaleść w galerii cyfrowej <google prawdę Ci powie>, ksywa kudi.
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Strona 34 z 205 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów