Witam wszystkichMam na imie Tomek i od poniedzialku jestem baaaardzo szczesliwym posiadaczem D80+18-200VR f/3.5-5.6G IF-ED + ML-L3
moj wczesniejszy aparat to Lumix DMC-LX1
![]()
Szukaj
Witam wszystkichMam na imie Tomek i od poniedzialku jestem baaaardzo szczesliwym posiadaczem D80+18-200VR f/3.5-5.6G IF-ED + ML-L3
moj wczesniejszy aparat to Lumix DMC-LX1
![]()
D80 | 18-200 VR | pilocik xD |narazie tyle...
Witam... to mój pierwszy post, chociaż od jakiegoś czasu z przyczajki czytam forum próbując wybrać sprzęcik. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu stanę się szczęśliwym posiadaczem D80. Poinformuję o tym na forum. Pozdrawiam
witam serdecznie!
śledze forum od paru tygodni - głównie tematyke dotyczącą d80, gdyż miałem poważny dylemat co kupić
od jutra będę posiadaczem d80, czy szczęśliwym to sie okaże, będzie to moja pierwsza lustrzanka, do tej pory bawilem sie cyfrowa "małpką"
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witajcie witajcie :P
doszedlem do wniosku ze oprocz klepania w wybranych tematach wartoby bylo jednak zaprezentowac sie szerzej.
A wiec - Karol, od kilku miesiecy szczesliwy posiadacz D60 i calej reszty gratow z sygnatury plus kilka zdewastowanych rosyjskich szkiel. poprzednio jakas tam cyfrowa malpa.
Fotografie traktuje hobbystycznie.
jesli ktos bedzie chcial polookac - zapraszam :
http://picasaweb.google.co.uk/Karol.Bienkunski
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Witam wszystkich użytkowników! W pewnym sensie nie jestem jeszcze posiadaczką nikona ale w najbliższą sobotę wybieram się do sklepu po D80. Myślę, że będzie mi tu miło spędzać z innymi nikonowcami czas![]()
Pozdrawiam Marta.
Witam Wszystkich użytkowników Nikona
Jestem świeżo uchwyconym nabywcą Nikon D 40 + AF-S 18-55 mm DX, AF-S 55-200 mm DX VR.
Czas sie przestawić nieco na elektronikę, stary sprzęt niech odpoczywa ( oczywiście na chodzi jest).
Mowa o Practica VLC + różne szkła, Zenit E, Kijev, Reflekta II, Beltica ( jeszcze trwa naprawa mieszka).
Dobra koniec tego pisania bo końca nie będzie
Na razie buźka się cieszy, zobaczymy jak moje postępy będą w robieniu zdjęć
Pozdrawiam i mam nadzieje, że dużo ciekawych informacji się dowiem od Was
Miłego Dnia
Daniel
D40 + AF-S 18-55 mm DX i AF-S 55-200 mm DX VR
Kobiety są jak fotografie; jakiś głupiec starannie przechowuje kliszę, podczas gdy ludzie inteligentni dzielą się odbitkami.
Witam wszystkich forumowiczów, do tej pory byłem raczej osobą tylko czytającą, ale od dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Nikona D40 z szkłem Nikkor 18-70 mm 3,5-4,5 ED DX + lampka sabinka 600. To taki zestaw na początek, jak nauczę się poprawnie operować aparatem a moje zdjęcia będą już w pewien sposób OK to oczywiście zaplanuję zmianę sprzętu. Póki co dziękuję mojemu koledze Piotrowi z Łodzi ( 110-ty to o Tobie ) za pokazanie fotografii od tej pięknej strony, która niesamowicie mnie wciągnęła. Pozdrawiam wszystkich.
Troszkę gratów w ciężkiej torbie....
Witam i ja.
Opinie wielu użytkowników Nikona skutecznie (mam nadzieję) zachęciły mnie do kupna aparatu tej marki.
Dotychczas wszystkie moje aparaty to C.... więc doszedłem do wniosku, że moja pierwsza cyfrowa lustrzanka to będzie jednak Nikon.
Pozdrawiam
Mirek
Witam!
Nazywam się Karol Niespodziański pochodzę z Tychów, posiadam Nikona D50+kit+Sigma 70-300 f/4-5,6 DG+teleskop f/8 900mm. Moje zdjęcia można znaleźć na serwerze lotniczym http://jetphotos.net/showphotos.php?userid=29881 . Interesuję się lotnictwem, fotografią i muzyką.
Pozdrawiam![]()
Witam, od dziś jestem w posiadaniu D80 i nie zawaham się go użyć
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów !
Skontaktuj się z nami