Witam.
Czerpię wiedzę z tego forum już od bardzo dawna, więc pomyślałem, że powinienem się zarejestrować i podziękować forumowiczom, co niniejszym czynię.
Pozdrawiam.
Szukaj
Witam.
Czerpię wiedzę z tego forum już od bardzo dawna, więc pomyślałem, że powinienem się zarejestrować i podziękować forumowiczom, co niniejszym czynię.
Pozdrawiam.
Ami66, Zenit 12xp, nikon FM2, Union2, nikon dxx
Ja rowniez witam serdecznie!!
Super forum, wiele ciekawych, przydatnych i pouczajacych informacji, bardzo mile podejscie do poczatkujacych z duza doza wyrozumialosci. Sledze Was juz od dawna ale dopiero dzisiaj postanowilem sie odezwac poniewaz wlasnie od dzisiaj jestem pelnoprawnym Nikonowcem. Pozdrawiam wszystkich.
Witam. Na razie jestem posiadaczem ZENITH ET ale w czerwcu powinien u mnie pojawić się NIKON D60. Na razie biorę się za czytanie forum i porad dotyczący fotografowania.
08.05.08r kupiłem mojego pierwszego w życiu Nikona i jest to Nikon D80 - jak szaleć to szaleć
Sprzęt jest super chociaż troszkę mnie przeraża ale jeszcze do końca instrukcji nie przeczytałem hehehe.
A miałem kupić Nikona D60![]()
Ostatnio edytowane przez boromrek ; 10-05-2008 o 00:26
Witam serdecznie,
Od prawie roku jestem posiadaczem Nikonka D70s z kitowym obiektywem i troche dluzszym tamronem. Fotkuje glownie krajobrazy, górki i architekture. Zapisując sie na forum mam nadzieję zaczerpnąc trochę cennych informacji oraz poznac ciekawych ludzi.
pozdrawiam![]()
Witam wszystkich,
od roku uczę się fotografii, mam Nikona D80.
Przed zakupem miałem oczywiście dylemat do którego obozu się zapisać (Canon czy Nikon).
Wybrałem Nikona.
Jestem jak dotąd bardzo zadowolony z wyboru.
pozdrawiam
bear55
-----------------------------------
D80 + 18-200 VR + 50/1.8 + SB-800
Kiedyś dawno już się witałem. Przesiadłem się dziś z Canona EOS 350D na Nikona D80. Witam więc ponownie.
pozdr Robert
Witam serdecznie wszystkich szanownych forumowiczów. Biernym użytkownikiem tego forum jestem już dwa lata
i nadszedł czas aby móc aktywnie i w pełni uczestniczyć w forumowym życiu.
pozdrawiam Moritz
Witam serdecznie koleżanki i kolegów. Zaglądam biernie na forum od ok. 2 lat, czas więc na zmianę. Mam nadzieję, że szanowny przedmówca - Moritz, nie posądzi mnie o plagiat powitania
Pozdrawiam,
Wieniawa
Wraz z moim D80 witam wszystkich bardzo serdecznie
Witam wszystkich serdecznie. Zaczynam przygodę z fotografią i nie denerwujcie się bardzo jak czasami ponudzę.
Skontaktuj się z nami