Witam wszystkich super że jest takie forum dużo można sie nauczyc i poczytać wiele porad wczoraj kupiłem D80 i mam nadzieje że naucze sie czerpać radość z fotografowania tym aparacikiem dzięki temu forum jeszce raz pozdrawiam Piotrek.
Szukaj
Witam wszystkich super że jest takie forum dużo można sie nauczyc i poczytać wiele porad wczoraj kupiłem D80 i mam nadzieje że naucze sie czerpać radość z fotografowania tym aparacikiem dzięki temu forum jeszce raz pozdrawiam Piotrek.
Tak w zasadzie to ja sie nie przywitaqłem.. nie ładnie :P
także chciałem się przywitać z wszystkimi forumowiczami)
zdjecia robię gdzies od 1.5 rokuostatnio mialem sporą przerwę
ale to inna bajka
dużo mam do nadrobienia
![]()
pozdrawiam)
Witam wszystkich,
Posiadam D40X, z obiektywem z zestawu.
Na tyle pozwolił budżet.
Mam w planach fotografowanie martwej natury.
Przyszłość pokaże, co mi z tego wyjdzie.
Pozdrawiam,
Wielka skarbnica wiadomsoci dla uzytkownikow NIKONa.
Od niedawna przesiadlem sie z malego kompaktu (nie NIKON) na lustrzanke D80.
Wielki krok ale poprzeczka byla coraz wyzej.
Witam Wszystkich i pozdrawiam.
Powitać wszystkich….
Miło mi dołączyć go grona fanów Nikosia niekoniecznie Dyzmy
Poprzednio robione fotki to Fuji S9600 ale nadejszła wiekopomna chwila i stałem się w końcu posiadaczem lustereczka D80. No to teraz wracam do czytania forum i jak będzie się czym pochwalić to na pewno to uczynię.
Przede mną długa droga nauki ….. mam nadzieje że droga będzie przyjemna.
Jeżeli jest tu ktoś z Bytomia to szczególnie pozdrawiammoże kiedyś na video wymiana zdań, itp....
Jestem Nowy Nikodem...
hej, witam wszystkich - forum czytam od jakiegoś czasu, ale nadeszła ta chwila wkońcu
na dniach stanę się posiadaczem D40 i myślę że na początek w zupełności wystarczy
Mam nadzieję że dużo się stąd dowiem![]()
Witam użytkowników i pasjonatów.
Przymierzam się właśnie do przesiadki z fuji s5600 na D80 z kitem (tylko nie wiem z którym), mam nadzieję znaleść tu rozwiązanie mojego problemu!
brun
No to czemu by nie...
Kiedys mialem Coolpixa 3700 i dotad go mam :P I fotki robi swietne. I mam tez Fuji S6500fd ale moze sie przesiade na Nikosia....
Czas pokaze
Niniejszym witam wszystkich serdecznie
Witam Wszystkich!Od miesiąca jestem posiadaczem D60.Przesiadłem się na niego z Samsunga A5.Jak dla mnie niebo a ziemia.Wiem jaka jest sława D40/D40x/D60,ale budżet na więcej mi nie pozwolił,ale D60 jak na moje potrzeby w sam raz.Bardzo dużo tu fajnych wątków i mam nadzieję za jakiś czas pokazać jakieś sensowne wypociny.
Skontaktuj się z nami