Witam wszystkich. Więcej będę czytał niż pisał, dopiero się uczę
![]()
Szukaj
Witam wszystkich. Więcej będę czytał niż pisał, dopiero się uczę
![]()
Witam wszystkich. Mam aparat drugi miesiac i dopiero sie ucze ale to swietna rzecz.![]()
D80 N18-200 VR; N50/1.8; SB-600
Witam wszystkich
W tym tygodniu dołączam do was wraz z D80
Pozdrawiam
Witam wszystkich dzisiaj dołączam z d80 do szanownego grona, poprzednio użytkowałem minolte Z6, a przed erą cyfrówek zenita 12xp. Długa droga przede mną![]()
Jestem na tym forum, mimo, że nie mam aparatu Nikona. Ba... w ogóle nie mam cyfrowej lustrzanki. Jestem bez pracy i nie mogę sobie pozwolić na taki wydatek. Ale bardzo lubię fotografować tym co mam. A mam Panasonic FZ-30 i starego Zenita. Bardzo lubię oglądać zdjęcia. I oglądam wszystkie, które pojwiają się tutaj. Mam nadzieją, że dołączę kiedyś do wielkiego kubu posiadaczy szacownej marki. Kiedyś... Pozdrawiam.
Witam wszystkich bardzo serdecznieDopiero zaczynam moją przygodę z fotografią oraz z Nikonem D40
Myślę, ze bedę się tu dobrze bawił i dużo się od Was nauczę.
Pozdrawiam
Seba
witam wszystkich!
nareszcie mogę oficjalnie się przywitać na forum, chociaż czytuję je już od dobrych 5 miesięcy - a pierwszy raz zawitałam tu gdy przeglądałam zasoby Internetu w poszukiwaniu 'idealnego' dla mnie aparatu. szybko przekonałam się <ba! wręcz zakochałam się> do Nikonów, ale ze względów finansowych nie mogłam sobie pozwolić na sprzęt w tamtym czasie <właściwie to mój Tata, nie ja - jestem (jeszcze) malutka i nie zarabiam>. i w końcu, po miesiącach oczekiwania, czytania wszytskiego co wpadnie w kursor
, porównywania i szukania okazji - wczoraj dokonało się i zamówiliśmy Nikona D80.
w poniedziałek będę go wreszcie miała.
a tak mniej fotograficznie.. to nazywam się Olcia <lubię to zdrobnienie>, oprócz nikoniarstwainteresuję się również zwierzętami, lubię czytać, a muzyka to jedno z moich uzależnień.. zaraz obok czekolady i Internetu. :]
Witam wszystkich jestem tu nowyposiadam Nikona D80 i juz widze ze to byl dobry zakup przesiadka byla z systemu canona
Pozdrawiam wszystkich![]()
Witam wszytskichOd niedwna (właściwie to od dziś x) ) jestem szczęęsliwą posiadaczką mojej ppierwszej lustrzanki - i to od razu D80 x)
Skontaktuj się z nami