Close

Strona 23 z 205 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 2048

Domyślnie

czesc, witam wszystkich. od tygodnia jestem posiadaczem D40 i przyznam ze mile mnie zaskoczyl. Jest to moja pierwsza lustrzanka i mysle ze znajde tutaj wsparcie techniczne
    NIKON F80d i D40 body + AF-S 18-55 mm + AF 70 - 300 + SB-400+statyw

Domyślnie

Witam

od miesiąca posiadam d80 i jestem bardzo zadowolony, choć dopiero się go uczę.
    D80 + MB-D80 + T17-50 + T70-210 + SB-800 + GoldPhoto
    www.forumrowerowe.org

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
    Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem D80.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Talking

Również się witam...
    Po wielu różnorakich cyfrakach (od małpek po hybrydy) w końcu dorosłem do zakupu lusterka i wybór padł na D40.
    Zadecydował o wyborze zestaw z kitem 18-55 oraz AF-SDX 55-200 w dosyć atrakcyjnej cenie (do tej pory moim argumentem na "nie" przy lustrach był duży koszt startowy by mieć 2 szkła.

Ale dziś dotarł do mnie sprzęcik i jestem pod wrażeniem.
    Jak tylko co nieco go okiełznam to zaczną się pytania i pierwsze efekty focenia.
    Pozdrawiam - Piotrek
    Był Nikon - Jest Sony

Talking

Witam się ze wszystkimi na forum.

Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu D80 + 18-70 .
    Mam już plan dalszego kompletowania szklarni w systemie Nikona, nic tylko robić zdjęcia i zbierać kaskę.

Wcześniej byłem userem systemu EOS - myślę jednak, że mimo tego przyjmiecie mnie z otwartymi rękoma

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez __martinez__ ; 07-12-2007 o 13:26

Domyślnie

Witam wszystkich,
    forum czytam regularnie od jakiegoś już czasu, choć do tej pory nie pisałem. Utwierdziliście mnie w przekonaniu co do słuszności mojego wyboru - od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem D80.
    D80 | N 18-70 | N 50 1.8 | SB-800 | MB-D80 | MC-DC1 | Slik PRO 330DX | SD Extreme III 4 + 2 GB | Kata DR-467 | Crumpler That

Domyślnie

Witam
    Czas i mi przywitać się na zacnym forum.
    Na imie mam Maciek ale mówią na mnie Spidi.
    Fotografia zawsze mnie w pewien sposób fascynowąła i kręciła ale niestety dotąd jakoś nie umiałem sie do tego odpowiednio zabrać.
    Mam też inną pasje- motocykle, która chłonie niemal wszystek czas i środki jakimi dysponuje dlatego było tak cięzko ale jakiś czas temu sie wreszcie zmobilizowałem...
    Narazie sa to BARDZO skromne początki, kilka tygodni temu bo długim zastanawianiu się zakupiłęm Nikona D40X z kitem i na razie jestem na etapie pstrykania wsyztskiego co popadnie plus pochłaniam tak dużo jak tylko moge wiedzy z ksiązek, czasopism i oczywscie z forum na które trafiłem zaraz po zakupie pierwszej lustrzanki...
    Pozdrwiam

Domyślnie

Witam wszystkich.

Nie będę zbyt oryginalny pisząc, że forum czytuję od dawna, prawda?
    Zatem trochę konkretniej: dzięki temu [anonimowemu do tej pory] przeglądaniu zdecydowałem się na przejście z niezniszczalnego s5600 na Nikona. Na początek d50'ka. Wprawdzie rozważam jeszcze s2pro ale rynek wtórny jest, niestety, niewielki.
    pozdrawiam!

Domyślnie

Witam wszystkich uzytkownikow forum,

co nieco juz pisalem ale przywitania nie bylo - wiec czynie to niniejszym.

Pierwsze cyfrowe lustro to Nikon d40 +18-200 VR +sb600.
    (W pracy mialem porownanie do C 300d +kit +580ex.)

Pozdrawiam, Tomek.
    Nikon

Domyślnie

no w takim razie ja tez sie przywitam oficjalnie ze wszystkimi CZESC WSZYSTKIM
    Chce uzyskać więcej wiedzy Nikon D40

Strona 23 z 205 PierwszyPierwszy ... 1321222324253373123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów