Close

Strona 21 z 205 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich "Nikonanistów"
    Przesiadłem sie z kompaktowej cyfrówki Canon G5 na pierwsze w mojej karierze lustro... i dopiero poznałem, co to fotografia oraz jakie szerokie możliwości twórcze stoją przed fotografem...
    Mam nadzieję, drodzy Forumowicze, że mogę liczyć na Waszą pomoc i cenne wskazówki na drodze do profesjonalizu

Pozdrawiam i do zobaczenia w wątkach

rochu
    Gość

Domyślnie

Przesiadłem się z dość rozbudowanego systemu Minolta/Sony.
    Co prawda jako posiadacz Fuji S5 Pro nie jestem chyba w pełni Nikoniarzem.
    Ale mówię Dzień Dobry.

Domyślnie powitań ciąg dalszy...

No dobra, to i ja się przywitam :P
    Forum super, pozdrawiam wszystkich. Nie będę pisał co kupiłem, bo skromny ze mnie chłopaczyna...

Domyślnie

Witam wszystkich bardzo serdecznie mam nadzieje że wiele się na tym forum dowiem o nikonie
    Ostatnio edytowane przez Fanblackenzo ; 21-10-2007 o 09:37

Domyślnie Witam.

Witam wszystkich miłośników Nikona. Naprawdę miło czyta się wszystkie porady zawarte w postach. Pozdrawiam

Nymz
    Gość

Domyślnie

No to i ja się przywitam. Chyba jestem jedną z młodszych użytkowniczek bo... 15 letnią. Zaczynam od d40 ale kto wie raczej [a chyba na pewno] w końcu przejdę na wyższy model

Domyślnie

A ja tu wlazłem wcześniej bez powitania więc nadrabiam tą gafę. Witam wszystkich i cieszę się, że mogę być w klubie nikoniarzy. Wiele ciekawych rzeczy tu już zdążyłem poczytać. Zaczynałem od Smieny a potem były różności. Aktualnie D70s + Tamron 17-50/2.8 + Sigma 18-200 DC i takie tam dodatki mniej lub bardziej typowe. Pozdrówka.

Domyślnie

Witka!
    Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem D50!Cieszę się że już do Was dołączyłem!Pozdrawiam

Domyślnie

Spóżnione, ale szczere...Witam serdecznie.
    Wcześniej zabawa Minolta Z1,Fed-em 2, a na poligonach w kieszeni zawsze "małpka" Canona.
    Od prawie 2 lat D50, a obecnie chęć zakupu F80.Pozdrawiam
    D200+F80

Domyślnie

Powitam Forum
    foto amator od Lutego tego roku ,
    zaczełem z Samsung S800 ... 3 miesiące z Panasonic DMC-FZ8 a teraz Nikon D80 .

Strona 21 z 205 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów