Witam wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem D80 i ucze się robić dobre zdjęcia. pozdrawiam Mariusz
Szukaj
Witam wszystkich od tygodnia jestem posiadaczem D80 i ucze się robić dobre zdjęcia. pozdrawiam Mariusz
D300 + MB-D10 / N 50 f1.8 / S 24-60 f2,8 DG EX
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło
Witam serdecznie Wszystkich uzytkowników forum, jestem od weekendu szcześliwym posiadaczem D40,
wczesniej byly małpki tym razem postanowilem rozszerzyć swoja przygode z fotografią.Pozdrawiam.
Wszystkich witam. Od kilku dni mam D40 i postanowiłem nauczyć sie fotografii korzystając z Waszego doświadczenia
Witam wszystkich.
Zaczynam dopiero zabawę z fotografią. Posiadam Nikona D70s, NIKON NIKKOR AF-S 18-55 f.3.5-5.6G, NIKON AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200 mm f/4-5,6G IF-ED
Witam! Od dziś nie tylko F50 ale przede wszystkim D80;]
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Witam wszystkich, rozpocząłem zabawę z d40 jakos 2 miesiące temu i wydaje sie że nigdy mi sie nie znudzi ;]
D200, T17-50, N100 2.8MF, SB-24
Witam, wszystkich userówMoje początki są obiecując ponieważ zacząłem współprace z jednym z użutkowników tego forum
To on mnie namówił do fotografowania,
Pozdrawiam
Wojtek
Chciałbym przywitać wszystkich na forum. Wracam do fotografii po kilkuletnim niebycie w tej materii. Kupiłem sobie nowego Nikona D40, niby nic wielkiego a już cieszy. Postaram się aktywnie udzelać na forum (ale bez przesady) jednak z pewnością będę więcej czytał przynajmniej na samym początku.
Witam,
jestem nowy, totalnie zielony itp itd,
wzane jest to ze zostalem szczesliwym posiadaczem Nikona D80 + Nikor 18-70 ktory powinien juz byc na siedzeniu kuriera Pocztexu (mam nadzieje ze na siedzeniu a nie na pace) i pomykac w moim kierunku.
Prosze doswiadczonych kolegow o wyrozumialosc jak przyjdzie mi do glowy zadac jakies zbyt głupie, lub zbyt proste pytanie, licze jednak na to ze zechcecie wtedy okazac litosc laikowi.
pozdrawiam i zaczynam sie brac za czytanie i wchlanianie wiedzy tu zawartej.
pozdrawiam
g3 Poznan.
witam wszystkich nowych i zielonych
już wkrótce zmienicie kolory![]()
Skontaktuj się z nami