Dzień dobry.
Robert kłania się nisko ������.
Pozdrawiam z Podkarpacia.
Głównie szwendam się z moim d60 po Beskidzie Niskim.
Szukaj
Dzień dobry.
Robert kłania się nisko ������.
Pozdrawiam z Podkarpacia.
Głównie szwendam się z moim d60 po Beskidzie Niskim.
Cześć wszystkim!
To i ja się przywitam. Jak wyżej Robert też jestem Robert, ale z Opolskiego.
Zaczynam fotografie i rozkminiam tematy na forum dopiero od miesiąca.
Na początek z D3200 i kitem 18-105. Co dalej? zobaczymy.. Będą efekty to bezie coś lepszego
Pozdrawiam wszystkich!
Cześć i czołem!
Ja w przeciwieństwie do poprzedników nie jestem Robert, za to bardzo miło mi gościć na tym forum.
Na imię mam Marta i mieszkam w Rzeszowie, a z fotografią mam do czynienia dużo dłużej niż chciałabym się przyznawać.
Nadszedł jednak czas wejścia na wyższy poziom umiejętności, toteż jestem wśród Waszego zacnego grona!
Pozdrawiam!!![]()
Miło, żee jest coraz więcej Koleżanek wśród nasOsiągniemy parytet bez ustawy
A może już jest?! Wszystkich Nowych serdecznie witam.
Chyba parytetu nie mamy. Tym chętniej witamy Martę. I o wiek nie pytamyTo nie ma znaczenia. Przynajmniej dla takich dinozaurów jak ja
![]()
Dziękuję, dziękuję, postaram się być bardzo grzeczna na forum, nie zajmować dużo czasu i ustępować miejsca starszym, żeby nie musieli stać.
Wiek, wiekiem, grunt, że XXI!
Dobry wieczór!
I ja również postanowiłam zacząć przygodę z forum od przywitania się. Jako wielka miłośniczka Nikona, pozostaję wierna tradycyjnym rozwiązaniom w postaci modeli F i F2A.
Nikon.jpg
One także zdecydowały się przywitać.![]()
Witamy i zapraszamy do dyskusji oraz dzielenia się zdjęciami![]()
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- RX100 III
- Flickr Pstryk || strava || yt
Witam grono Nikoniarzy, używam D3200 z kitem 18-55 vrII oraz sigmą 55-200 mm f/4-5.6 dc hsm. Pozdrawiam z Dolnego Śląska![]()
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Nikon D7200 & D5200 & Sony A6000
Witam
Poszukując lustrzanki natrafiłem na to forum. Rozmyślam między modelami D3500 a D5600 (ewentualnie jeszcze innymi, pod warunkiem ceny do ok. 2000 zł, aczkolwiek markę Nikona darzę największym zaufaniem co do jakości obrazu). Liczę na pomoc w temacie
Od kilku lat jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona Coolpix S3000. Mały, poręczny aparacik, towarzyszy mi niemal zawsze. Pomimo jego wad (mały zoom, problemy z ostrzeniem, od około roku duże plamy nieostrości z brzegu zdjęć) jestem zadowolony z jego zdjęć. Gdybym miał ponownie kupić kompakta, zdecydowanie postawiłbym na ten segment. Długa eksploatacja (wykonał ok. 25000 zdjęć) oraz chęć rozwoju fotograficznego (wprawy trochę mam, nie jestem całkowicie zielony) sprawiają, że coraz bardziej myślę nad nowym sprzętem.
A poniżej mój fotozestaw: uzupełnia go Zenit 122, który używany jest od czasu do czasu, zwłaszcza do fotografowania rzeczy starszych lub kadrów takich, gdzie fajnie poczuć analogowy klimat.
https://www.instagram.com/p/Btidts1HGgC/
Skontaktuj się z nami