Witajcie.
Niedawno z nikonem rozpocząłem swoją amatorską (mam nadzieję że długą i bezproblemową) przygodę![]()
Szukaj
Witajcie.
Niedawno z nikonem rozpocząłem swoją amatorską (mam nadzieję że długą i bezproblemową) przygodę![]()
Podczytuję Was od dawna, odzywam się nieśmiało, ale coś mi się wydaje że się nie przywitałam.
Przepraszam, nadrabiam.
Z Nikonem jest mi po drodze od lat, wpierw d60, potem d90, teraz d7200 z którego jestem bardzo zadowolona.
Na zdjęciach u mnie głównie kamienice (zwłaszcza schody), miejskie widoczki i jak się tylko da to poluję na parowozy![]()
O. Kolejna Koleżanka ciufciolubna. I też jakieś kocie powiązania ma. Przypadek? Nie sondzem.
Powitać.
(choć jestem tu jakby ciut krócej...)
Parowozy są absolutnie cudowne. I te pod parą (TKt48-18 kocham ze wzajemnoscią mam nadzieję, ale Pt47 też jest wspaniałą maszyną i kopci najlepiej na świecie) i te których najlepsze czasy juz przeminęły, jak Pt31.
Na zagranicznych się średnio wyznaję
Kotek nie jest przypadkowy, mam dwa w domu.
Podziękowała za miłe powitanie![]()
Witajcie
moja przygoda z fotografią właśnie się zaczyna, raczej ciągnie mnie do przyrody i zwierzaków z robieniem zdjęć. Pożyczyłem na razie od brata NIKONA D3000 (on nim zrobił może 5 zdjęć 5 lat temu i wylądował w szafie) co prawda z kitowym obiektywem 18-105 ale chce kupić 35mm. Na razie uczę się obsługi![]()
Dżemdobry. Jestem nową Nikoniarą na Waszym forum. Dziękuję za przyjęcie. Wysyłam serdeczności ?
dzień dobry bardzo,
trafiłem tutaj ponieważ kupiłem sobie Nikona więc od niedawna jestem Nikoniarzem![]()
Witam wszystkich zamierzam kupić nikona i będę prosił o pomoc bo jestem w tym trochę zielony (jakieś podstawy mam z fotografii analogowej) szczególnie co do wyboru nowy/używany d5300/d5600(interesujący cashback)/d7200 ale najpierw się rozejrzę po forum.
Witam, jestem Mateusz, nowy na forum
Pozdrawiam wszystkich!: D
Witam was wszystkich, zabawę z foto zacząłem na początku marca. Fotografuje używając Nikona D5300 + Tamron 70-300 f/4,0-5,6 Di LD + Kit'owiec Nikkor 18-55 f/3,5-5.6 VR
Skontaktuj się z nami