Close

Strona 19 z 196 PierwszyPierwszy ... 917181920212969119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Witam serdecznie Wszystkich!

Od ponad dwóch lat posiadam D50 z kitowym obiektywem. Przyznam bez bicia, że prawie rok czasu aparat leżał sobie praktycznie ruszany - nie było ochoty do zabawy. Ostatnio jednak coraz mocniej zaczynam zabierać aparat w nami na wszelkie wypady. Marzy mi się inny obiektyw, ale to tak naprawdę lizanie cukierka przez szybkę.
    -= NIKON D50 + 18-55 + 1GB KINGSTON =-

Domyślnie

Witam

Więc ja też pozwolę sobie się przywitać. Fotografią aktywnie interesuje się od ponad trzech lat. Mój obecny aparat to Sony H2, jednak w ciągu najbliższych miesięcy planuje kupić upragnionego Nikosia D40 (wiem, wiem, brak śrubokręta mi nie przeszkadza). Na razie jestem więc na etapie chcenia i zbierania kasy.

Na razie będę raczej biernym czytelnikiem, choć planuje od czasu do czasu dołożyć swoje trzy grosze. Niewątpliwie imponuje mi możliwość rozmowy z profesjonalnymi fociarzami

Tak więc pozdrawiam, Tomek

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie!!

To i ja sie przywitam. Był Coolpix 2000, potem Minolta A1 a teraz D40
    wizz
    -------------
    D40 + 18-135 + 70-300 APO + 8 FE + SB400

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych. Jestem szczęśliwym posiadaczem D70, Nikkora 18-70 i 70-300
    Co do fotografii to głównie interesuje mnie fotografia architektury i przyrody w tym makro fotografia...

Pozdrawiam
    P.

Domyślnie dzień dobry:)

no więc.... zacząłem od N coolpix 4100 wciagnęła mnie fotografia niedawno zakupiłem N D40. jestem amatorem,ale mam duże wymagania wobec siebie i podobnie jak Ansel Adams uważam, że "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon." pzdr.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

A co tam jeszcze raz sie przywitam!

Witam wszystkich! Aha i moj D80 tez wita wszystkich oraz dwoch jego kolegow: 18-70G i 70-300G
    Wczesniej dzialalem na Fuji s5600

Pozdrawiam!

Domyślnie Hej

Witam.
    Moja droga przez fotografię to:
    Cmiena 8M
    Zorki 4
    Zenit TTL
    Praktica 5B
    Olympus OM
    No i miesiąc temu kupiłem D70s
    Teraz fotografię traktuję jako hobby.
    Zbieram też stare aparaty (ciekawe kiedy zacznę cyfrowe )
    Ostatnio edytowane przez Zorki ; 07-08-2007 o 23:48
    Dobry fotograf to i Nikonem potrafi zrobić zdjęcie

Domyślnie

Witam wszystkich właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem D80, mam nadzieje że sporo sie nauczę z tego forum

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczow od paru dni jestem posiadaczem D40x z AF-S DX 18-55 f/3.5-5.6G II i AF-S DX 18-55 f/3.5-5.6G II aparacik jest super...coraz bardziej mnie wciaga

Strona 19 z 196 PierwszyPierwszy ... 917181920212969119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów