Witam wszystkich bardzo serdecznie jako nowy na forum.
Dawny, prawie paleofotograf z niezawodnym Zenithem TTL jeszzcze na klisze filmowe a aktualnie świeży z Nikonem D5300 i dwoma obiektywami Nikkor AF-S 18-105 oraz 55-300.
Szukaj
Witam wszystkich bardzo serdecznie jako nowy na forum.
Dawny, prawie paleofotograf z niezawodnym Zenithem TTL jeszzcze na klisze filmowe a aktualnie świeży z Nikonem D5300 i dwoma obiektywami Nikkor AF-S 18-105 oraz 55-300.
Witam, wszystkich serdecznie.
Fotki strzelam od kiedy pamiętam, pierwszy zestaw to zenit + czajkakupiony za kasę z komunii.
Przez kilka ostatnich lat Pentax k100d super.
Od kilku miesięcy D7100 + 18-105 i kupiony niedawno, nikkor 50mm 1.8d który ma mnie za zadanie przeciągać z amatorki w stronę profesjonalnej fotografii, więc będę w większości zadawał pytania.
Za wszystkie merytoryczne odpowiedzi z góry dziękuję, wiedzę nabytą na forum obiecuję przekazywać w równie merytoryczny sposób potrzebującym
Pozdrawiam,
2KO
Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz. Do fotografowania wróciłem po długiej przerwie, pewnie ze dwie epoki sprzętowe minęły, więc uczę się wszystkiego od nowa. interesuje mnie fotografia przyrodnicza - lubię włóczyć się po lasach.
na razie posługuję się starą puszką D70 i Tamronem 70-300 oprócz kitowego DX 28-70.
pewnie będę miał masę pytań, ponieważ szykuję się do zmiany ogniskowej
Pozdrawiam
Żuczek
Witam wszystkich forumowiczów
Więc mam na imię Adam, do foto można powiedzieć że nagle mnie coś "kopnęło" w 2015. Jak narazie na ramieniu D90, kiedyś z typowym kitem 18-55 VR (1 gen.), w tej chwili ze stałką 50mm f/1.8D
Interesuje się fotografią (oczywiście), zawodowo jednak idę w kierunku informatyki (Windows Server management & MCSE Certification). Obecnie przebywam w Irlandii, zajmuję się animacją, montażem video i dorabiam jako serwisant IT. Jestem studentem piątego roku w College'u
Mam nadzieję że nie zostanę zjechany przez Prosów na dzień dobry ze względu na (jak narazie) małe doświadczenie fotograficzne oraz na jednak dość młody wiek (15 lat na karku w tej chwili) oraz że dzięki forum będę w stanie poszerzyć swoją wiedzę o foto, dowiedzieć się nowych informacji, poznać nowe techniki itp.
Pozdrawiam wszystkich
Adam
Ostatnio edytowane przez DSLRwalker ; 11-06-2016 o 01:25
Cześć,
Mam na imię Tomasz. Fotografuje zupełnie amatorsko, głównie dla przyjemności, zawodowo jestem zupełnie w innym świecie dlatego fotografia zapewnia mi pewnego rodzaju balans w tym co robię.
W swojej stajni posiadam 2 puszki i 5 szkiełek Nikona. Robię głównie streetphoto, krajobrazy, do niedawna biżuterię oraz czasami samoloty. Aktualnie mam ochotę pobawić się w portrety, więc pewnie będę potrzebował Waszych rad w tej dziedzinie
Bardzo chętnie podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami z kilkuletniego użytkowania D80tki oraz od kilku miesięcy D7200.
pzdr.
Tomasz
Cześć,
mam na imię Kamil. Na forum już jestem jakiś czas, ale uznałem, że pora w końcu coś napisać. Fotografią zajmuję się amatorsko. Zdjęcia robię Nikonem d5100. Na codzień studiuję na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu.
Dzięki temu forum dużo się dowiedziałem, co na pewno pozwala mi się rozwijać w fotografii.
Pozdrawiam,
Kamil![]()
Witam
Zgodnie z forumową tradycją kłaniam się nisko wszystkim tu obecnym!
Pozdrawiam
Przemek
Rorum czytam już od prawie 2 lat. Chyba najwyższy czas, żeby się przywitać.
Wojtek
Witam wszystkich!
Pomimo że jestem posiadaczem innego systemu, zaglądam tu bardzo często.
Bardzo lubię czytać to forum, więc postanowiłem stać się jednym z 'Was'.
Pozdrawiam
Witam, rozpoczynam swoja przygodę z fotografią, dlatego się zarejestrowałem na waszym forum.
Skontaktuj się z nami