Close

Strona 166 z 205 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 651 do 1 660 z 2048

Domyślnie

O to to to. W końcu znalazłem ten topic.

Zatem witam zacne grono Mam nadzieję, że czerpiąc z Waszej wiedzy nauczę się sporo o szeroko pojętej fotografii a może i ja przy okazji będę w stanie coś pomóc.
    Sprzęt jakim operuje to:
    - D90 + S 17-60 + N 50 1.8 + (dziś będzie u mnie kurier) N 80-200 ED D pompka

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Domyślnie

Witam wszystkich. Super forum.

Pozdrawiam.
    Bad Pixel

Domyślnie

Dołączyłem w 2007 roku, więc w koncu należy się przywitać......
    Witam wszystkich serdecznie po wielu latach niebytności
    D300 , N14-24/2.8 , N24-70/2.8 , N70-200/2.8 vr

Domyślnie

Witam wszystkich, jako dotąd anonimowy czytacz, postanowiłem przerwac milczenie Lustruje się od dwóch tygodni (w końcu udało się kupić, d5300), obecnie na kitowym 18 55 vr II, wczoraj doszła sigma 70 300 apo macro. W planach jest też wykorzystanie m42, z odkurzonych ostatnio mir 37, zenitar 50, jupiter 135, konwerter weixdorf (mogłem coś podkręcić, bo pisze z pamieci), a kilka jeszcze siedzi na dnie szafy. Fotografia typowo amatorska, do zastosowań własnych, dokumentowanie życia swojej rodziny i swojego a także jako odreagowanie po pracy. Zapał jest do focenia w trybie M Pozdrawiam wszystkich!
    Ostatnio edytowane przez michal.billewicz ; 02-02-2016 o 16:28

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

dobry wieczór, dzień dobry (zależy kiedy kto czyta),

Uprzejmie witam wszystkich od bardzo aktywnych do tych całkiem pasywnych użytkowników forum.
    Fotografia ciekawi mnie od dawna jednak podchodzę do niej dość asekuracyjnie.
    Po długich perypetiach ze sprzętem różnym (od dziwnych analogowych małpech przez Zenita TTL, Canona A30, Lumixa FZ20, aż do Canona A1200 (to do dziś służy mi do robienia fotek w górach wisząc na linie ) ) w końcu dojrzałem do lustra w postaci Nikona D7000 + Nikkor 18-200.
    Przyznam, że kiedy dorwałem Lumixa FZ20 z jego 36-432 F2.8 myślałem, że na lustro nie przesiądę się nigdy, bo gdybym miał kupić obiektywy pozwalające mi na to co tamten to wydałbym majątek, sprzedał nerkę, a sprzęt nosił w taczce. Jednak lata zabaw nieco mnie ukształtowany, doszedłem do tego co jest dla mnie najważniejsze i w co chcę iść. Kupiony sprzęt nie był do końca świadomym wyborem. Kupiłem go bo chyba Niebiosa zesłały mi mega okazję. Za bardzo niewielkie (stosunkowo) pieniążki kupiłem fajną puszkę plus bardzo uniwersalny, acz niedoskonały obiektyw.
    Teraz nadal się uczę, eksperymentuję, dojrzewam... zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak czy siak miło mi znaleźć się w gronie Nikoniarzy
    Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ale do czerwonego trójkąta na gripie zawsze miałem słabość a czytam o lustrach od czasów D50/D70.

Jeszcze raz witam Was wszystkich serdecznie i mam nadzieję na długą i pozytywną przygodę.
    Pozdrawiam,

Krzysztof "Speedy"
    D7000 + Nikkor 18-200 + Helios 44M 2/58 + ... w trakcie rozwoju ...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    śląsk cieszyński

Domyślnie

Dopiero znalazłem wątek. Witam więc i ja.
    Pozdrowienia ze śląska cieszyńskiego.

Domyślnie

Cześć,

Stało się. Postanowiłem ujawnić się. Nikoniarze.pl przeglądam od dłuższego czasu. Właśnie zarejestrowałem się i od tej chwili już nie będę incognito.
    Nikoniarzem jestem od ośmiu lat. Zaczynałem od D80, teraz jest D750. Całkiem na początku był Zenit, potem wiele lat Praktica BC1 i Canon EOS.
    Fotografuję wyłącznie amatorsko i dla przyjemności.

Pozdrawiam
    Darek

Domyślnie

Witam wszystkich Forumowiczów,
    właśnie zaczynam swoją "zabawę" z D 5300. Forum powolutku czytam i mogę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem Dotychczas pstrykałem małym Canonkiem i nikonem coolpixem...ale czas spróbować czegoś poważniejszego (albo czegoś innego).
    Fotografuję w swoim wolnym czasie-a ponieważ mam go niewiele, więc jest to zabawa amatorska i "rozrywkowa".
    Pozdrawiam
    Darek

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie,

forum przeglądam od dość dawna i dużo wiedzy z niego wyniosłem. Wypada więc podziękować użytkownikom, którzy wiedzą tą dzielą się z innymi. Być może to, czego na forum się nauczyłem i jakieś tam (niewielkie) doświadczenie w użytkowaniu sprzętu Nikon będą przydatne innym użytkownikom...

Domyślnie

Witam wszystkich!

Jestem Paweł, mam 25 lat i wracam do hobby kiedyś porzuconego na rzecz studiów i braku czasu. Teraz z Żoną u boku czas powrócić w świat fotografii.
    Jestem na etapie zakupu puszki i szkiełek, na pewno będę się z Wami dzielił fotkami.

Dziękuję za wszystko co tu piszecie, mega dawka wiedzy i doświadczenia przelana na "papier".

Pozdrawiam!
    Paweł

Strona 166 z 205 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów