Witam wszystkich użytkowników nikonów !!!! Tydzień temu zakupiłem swojego pierwszego nikona D40 !!!! moja pierwsza cyfrowa lustrzanka !!!!! focę jak szalony !!!! pozdrawiam wszystkich i witam !!!!!
Szukaj
Witam wszystkich użytkowników nikonów !!!! Tydzień temu zakupiłem swojego pierwszego nikona D40 !!!! moja pierwsza cyfrowa lustrzanka !!!!! focę jak szalony !!!! pozdrawiam wszystkich i witam !!!!!
Witam Wszystkich użytkowników forum.
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Nikona D80. Ciągle uczę się i poznaję możliwości aparatu. Czytając forum, udało mi się rozwiązać kilka „problemów” sprzętowych, za co gorąco dziękuję![]()
Witam wszystkich![]()
Witam!!
Ja równiez jestem świeżo upieczonym użytkownikiem forum. F70 od 7 lat a D80 od 2 mieisęcy. Walcze z tym cudem techniki.
Pozdro
D80 + F70 + N17-55/2.8 DX + N60/2.8 D Macro + N70-300/4-5.6 D + SB 800 + Manfrotto 190 + inne mniej lub bardziej przydatne graty
Witam wszystkich. Od 2 tyg. jestem poosiadaczką D40. Dopiero zaczynam swiją przygodę z fotografią i nie myślałam, że to trakie trudne! Pozdrawiam.
Cześć, bardzo serdecznie witam wszystkich szanownych forumowiczów ! Od pół roku katuję D80 wcześniej był D100 jeżeli macie pytania dotyczące tego sprzętu to śmiało, chętnie pomogę o ile wiedzy starczy.
D300/D80/N50/N17-55/N70-300/SB900
Rower zaraz po psie - najlepszym przyjacielem człowieka !
Witam wszystkich.
D 80, N18-70, N50 1,8 D, SB-800...
To i ja się przywitam
Od kilku tygodni rozgryzam nowo nabyty D70s z kitowym 18-70.
Pozdrowienia,
Piotr
Witam wszystkich serdecznie
Skontaktuj się z nami