Siemka Szukam aparatu. Od 500 do 1800zł. LOL
Szukaj
Siemka Szukam aparatu. Od 500 do 1800zł. LOL
Cześć wszystkim mam na imię Marcin jestem zapalonym wędkarzem spinningistą. Dla ludzi nie obeznanych z wędkarstwem to jesteśmy blisko spokrewnieni ponieważ gościmy nad wodą w czasie złotych godzin uganiając się za drapieżnikami naszych rzek, jezior i wszelakich ciurków i bajorek.
Czesto mamy wręcz zapierajace dech w piersi widoki krajobrazów i to jest temat który poza fotografią uliczną pociąga mnie najbardziej.
Witam
Mam na imie Kasia.
Jestem szczęśliwą mamą 5 letniej Sandry a,od 19 lat moją pasją jest kynologia ( hodowla psów i wystawy ).
Fotografia to mój drugi konik,niestety jest tylko serce, bo technicznie jestem noga.
Mam nadzieję,że od was uzyskam cenne rady i czegoś się nauczę.
pozdrawiam![]()
Witam!
Jak kultura nakazuje, witam na wejściu.
Jestem Krzysiek z Koszalina, 26 lat. Jestem świeżakiem w temacie fotografii. Wcześniej miałem staruszka kodaka Z730, ale prawie dokonał żywota, więc pojawił się Nikon D3200 z obiektywem 18-55. Na początek to i tak pewnie za dużo.
Lubie cyknąć od czasu do czasu parę fotek, ale to raczej czysto dla zabawy. Jednak chciałbym trochę się podszkolić w zakresie fotografii, dlatego zapisałem się na tym forum. Na początku na pewno nie będę aktywny, jako że mam co czytać na razie.
Z innych hobby: 4x4, rowery, kowalstwo, wykrywacz, nunchaku. No i luźno fotografia.
Pozdrawiam!
Powidać !
Jak na razie: pstrykaj dużo i namiętnie ! To nic nie kosztuje a nauka sama trafia do głowy !
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Witaj
Na forum prowadzimy dwie zabawy mające na celu przy okazji zdobycie doświadczenia. Odnośniki znajdziesz u mnie w podpisie
Co wykuwasz tak z ciekawości?
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Może koledze chodzi o treści forum a nie książki?
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Dzięki za miłe powitanie. A zdarza się pokuć różne rzeczy, ale przeważnie noże dla siebie i znajomych. Też dopiero się uczę sztuki, ale czasu mam na ogół mało przez pracę, więc w wolnych chwilach i jak mam dostęp do kuźni. Ostatnio nóż dla kumpla kułem i mam zamiar skończyć swoją maczetę, bo projekt wisi już ponad pół roku
. Mogę foto pokazać, tylko proszę o nakierowanie w jakim wątku. Nie profesjonalne, a raczej poglądowe, wspomnianym wcześniej dziadkiem kodakiem
.
Hej, mam na imię Daniel na razie nie posiadam swojego nikona, ale przymierzam sie do jego zakupu. pozdrawiam wszystkich![]()
dzień dobry państwu. Tak tutaj też mnie przywiało![]()
Skontaktuj się z nami