Close

Strona 152 z 205 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 511 do 1 520 z 2048

Domyślnie

Cześć.
    Razem z żoną fotografujemy od kilku lat, amatorsko oczywiście choć ostatnio pierwszy raz zarobiliśmy niezłe pieniądze za sesję fotograficzną w mojej firmie ( salon sprzedaży Audi, VW, Skoda) Szef jest zachwycony naszymi zdjęciami i chce więcej, ale pewnie ma on marne pojęcie co jest dobrym zdjęciem a co nie Następna sesja za około miesiąc a będą to trzy modele Audi w muzeum lotnictwa czyli na tle np. bombowca B52.
    Nie ukrywam że trochę nas to wszystko przeraża. Sprzęt który posiadamy nie jest z najwyższej półki D90+ kitowy 18-105, Tamron 70-300 i chyba najlepsze co mamy to Sigma 10-20 3,5
    W związku z powyższym będziemy często zadawać głupie pytania
    Krąg moich zainteresowań fotograficznych to samochody i natura, natomiast żony to natura, kwiatki, owady
    PS. Jako że mieszkamy w krainie fiordów- Norwegii wrzucimy czasami jakieś foto żeby przybliżyć Wam ten piękny kraj.

Domyślnie

Witajcie!
    Jestem na forum od jakiegoś czasu, ale nie można powiedzieć, ze dużo się wypowiadam.

Czas się wreszcie przedstawić. Oprócz analogów średnioformatowych używam systemu nikona od kilku lat. Czasem przychodzą mi do głowy dość niemądre pytania, które mam nadzieję wybaczycie. Od razu proszę o wyrozumiałość w kwestii dość rzadkiego zabierania głosu. Milczek ze mnie.

pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Domyślnie Dzień dobry.

Mam na imię Tomek.

Fotografuję dla zabawy. Dokument, życie, lokacja mnie najbardziej kręcą. Studio mnie najbardziej nudzi

Domyślnie

Heya, Nikona D90 dostałem od mojej córki, stad moja tu obecność.
    Moje doświadczenia w fotografii cyfrowej, takim aparatem, są marne.
    Dlatego bardzo się cieszę, że jest to Forum.
    Witam serdecznie wszystkich
    p.s. z góry przepraszam jeśli coś zaznaczyłem lub napisałem "nie tak" - wybaczcie, pierwszy raz w życiu piszę na forum (a jestem już prawdziwym dziadkiem)

Domyślnie

Witam, Michał z Warszawy.
    Na forum zaglądałem już od jakiegoś czasu, głównie pooglądać zdjęcia. A jest czym się inspirować.
    Ostatnio wracam do D60 i stąd pomysł dołączenia do szacownego grona.
    Pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Witam, Rafał z Białegostoku.
    Często zaglądałem na forum, aby poczytac ciekawe tematy. Postanowiłem się zarejestrowac.
    Witam wszystkich forumowiczów.

Domyślnie

Cześć!!

fotografią zajmuję się zupełnie nieprofesjonalnie.

Przymierzam się do zakupu pierwszej lustrzanki cyfrowej i rozważam także system Nikona.

P.S. Nie wiem czemu, ale w wątku ogólnym (pytania odnośnie wyboru np. pierwszej lustrzanki) nie mogę pisać postów. Nie wiem ile trzeba mieć postów na koncie w innych działach...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp1984 Zobacz posta
    P.S. Nie wiem czemu, ale w wątku ogólnym (pytania odnośnie wyboru np. pierwszej lustrzanki) nie mogę pisać postów. Nie wiem ile trzeba mieć postów na koncie w innych działach...
    Chodzi o ten dział?

Baza najczęstszych pytań i odpowiedzi
    Tu zbieramy z forum odpowiedzi na najczęstsze pytania zadawane przez użytkowników. UWAGA! Ograniczenia w prawie do pisania postów!
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Chodzi o ten dział?

Baza najczęstszych pytań i odpowiedzi
    Tu zbieramy z forum odpowiedzi na najczęstsze pytania zadawane przez użytkowników. UWAGA! Ograniczenia w prawie do pisania postów!
    Tak chodzi o ten dział.
    W regulaminie nic nie ma o warunkach jakie trzeba spełnić by publikować w ww. dziale.

Domyślnie Witam

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Forum przeglądam od dłuższego czasu, jednak jak to bywa własne "nieszczęście" przygnało szukając pomocy.
    Do niedawna bawiłem się głównie D60 i sporadycznie D90. Jednak na skutek niezbyt miłej przygody D60 umarł i jako następcę wybrałem D200.
    Podrawiam:
    mifek (z Wioski z Tramwajami)
    (you don't fish 24/7, but your gear should be built like you do...)

Strona 152 z 205 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów