Hejo !!!
Tu Jacek z Twardej, nie jest to Pierwszy post na tym forum ale uważam, że trzeba się przywitać.
Trafiłem z zamiłowania do lotnictwa i amatorskiego focenia, stąd wybrany system Nikona.
Pozdrowienia
Jacek/Yupp
Szukaj
Hejo !!!
Tu Jacek z Twardej, nie jest to Pierwszy post na tym forum ale uważam, że trzeba się przywitać.
Trafiłem z zamiłowania do lotnictwa i amatorskiego focenia, stąd wybrany system Nikona.
Pozdrowienia
Jacek/Yupp
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądałem to forum. Ale po zakupie D300s wypadało się zarejestrować![]()
Witam wszystkich na forum
Dzień dobry
Śledzę Was od dawna ale trzeba w końcu się kiedyś zarejestrować
Wiele się od Was nauczyłem i myślę, że nauczę jeszcze więcej.
Witam.
Na imię mam Michał, to moja 1 wizyta na tym forum, ale myślę ze nie ostatnia.
Pozdrawiam
Ahoj Przygodo, czyli Cześć i czołem!
Forum czytuję od lat, konto jednak całkiem świeże i czas się przywitaćFotograf amator ze mnie, ze szczególnym naciskiem na to drugie
Serdeczne pozdrowienia z Gdańska!
Cóż wypada się przywitać.Fotografuję już lat kilka....powiedzmy,że pamiętam premierę nikona FAOd lat wierny użytkownik Canona....a teraz od dni kilku Posiadacz Nikona z kilkoma ciekawymi szkiełkami.Mam nadzieję,że polubię się z Nikonem i tu na forum zadomowię
![]()
Witam wszystkich.
Od około tygodnia jestem posiadaczem Nikona D3200, poprzednio działałem raczej w sferze "małpek", są to moje podstawy jeśli chodzi o fotografię, natomiast mam nadzieję że na poziomie podstawowym się nie skończy
Pozdrawiam
Siemano! Po roku czytania czas na rejestrację. Pozdrawiam wszystkich użytkowników;p
Witam wszystkich, jestem tu nowy jakiś czas przeglądałem Wasze forum i stałem się posiadaczem najpierw nikona D40X a obecnie D90.
Pozdrawiam wszystkich![]()
Skontaktuj się z nami