Close

Strona 150 z 205 PierwszyPierwszy ... 50100140148149150151152160200 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 491 do 1 500 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich,

Mam na imię Marcin jestem z Płocka
    to jest moja pierwsza w życiu przygoda z lustrzanką (ogólnie fotografowaniem interesuje się wiele lat i pstrykałem na innym aparacie )

Mam nadzieje, że dzięki tej stronie dowiem się czegoś nowego i interesującego

Pozdrawiam
    Nikon d3200 18mm-105mm

Domyślnie

Cześc wam Adek z tej strony znalazłem was, bo zastanawiam się czy nie odkupić od kolegi Nikona D40 w super stanie

Domyślnie

Witam wszystkich na forum

I z góry dziękuje za udzieloną pomoc

Stopperos
    Gość

Domyślnie

Cześć Damian z tej strony, liczę na miłe pisanie

Domyślnie

Hej!

Tu Edyta umiem wkręcać żarówki i jestem póki co waszym stałym gapiem Chłonę wiedzę i może kiedyś się odezwę:P
    ej!

Domyślnie

Witam,
    tymoto postem dołączam do społeczności,
    onegdaj zatwardziały Pentaksiarz,
    od dziś z racji zdroworozsądnego podejścia Nikoniarz.

Pentaksem w zasadzie dalej jestem oczarowany (i jego obrazkiem),
    lecz z racji frustracji związanych z autofocusem, podjąłem męską
    decyzje i dziś zanabywam d610, jade sprawdzić (i kupić!) puchę,
    trzymajcie kciuki.

Domyślnie

Witam wszystkich Forumowiczów, Adminów i Moderów. Moja przygoda z fotografią zaczęła się kilka lat temu od Druha, potem dwie Smieny, Start, Feed, Leika, lustrzanki Zenit TTL, Zenit XP, Canon, potem długo, długo nic (przesiadłem się na kamerę mini DV) aż w końcu w tym miesiącu po długotrwałych wyborach zakupiłem Nikonka D 5200 z kitem 18 - 105 VR. Po takim czasie, mimo, że kiedyś mocno w tym siedziałem (miałem nawet pokaźną ciemnię ze sporym Krokusem, czarno - białe obrabiałem sam, jak wszedł kolor to już zrezygnowałem z ciemni, żonka się ucieszyła bo zyskała dodatkowy pokój ) fotografowanie zaczynam jakby prawie od początku, no może nie do końca od początku, ale sporo się zapomniało. Oczywiście służę Wam swoją na razie skromną wiedzą, ale też będę korzystał z Waszej przeogromnej wiedzy i doświadczenia. Interesuje mnie oczywiście fotografia w pełni tego słowa znaczeniu "amatorska".
    Plener, portret, zdjęcia raczej rodzinne i " turystyczne". Startuje ........

pozdrawiam
    Piotr

Domyślnie

Cześć, właśnie zostałem właścicielem poczciwego D80. To jest moja pierwsza lustrzanka, więc mam nadzieję, że się wiele od Was nauczę
    Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II

Domyślnie

Witam wszystkich, nazywam się Dawid i od września chodzę to szkoły fotograficznej stąd decyzja o zarejestrowaniu tutaj
    Pozdrawiam wszystkich.

Domyślnie

Witam.
    Krystian z tej strony. Na chwile obecną czytam i czytam przy okazji szukam czegoś odpowiedniego na początek zabawy z fotografią.
    Pozdrawiam.

Strona 150 z 205 PierwszyPierwszy ... 50100140148149150151152160200 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów