Witamy i życzymy sukcesów, pomyśl nad obrazkiem w podpisie....
Szukaj
Czesc.
1. Witamy sie tu http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=89853&page=36
2. W podpisach nie umieszczamy zdjec
3. Twoja Haya w avatarze? Jak tak to masz watek dla motocyklistow -> http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=137759
Shaolin Haya nie moja (chociaz mi sie marzy) jest, a raczej była kolegi bo teraz śmiga już po niebieskich....
Ja wtedy miałem 954, a foto zrobione podczas wypadu do Szczyrku Wisły Ustronia...
Co do zdjęć w podpisach, niezłe jaja.... jest taka możliwość i jest zabroniona, ale nie będe sie spierał na samym początku.
Nikon d90 + 18-105
Witam Wszystkich ,
zakupiłem d5300 +18-105 i będę uczył się tego sprzętu.
Witam wszystkich zapaleńców![]()
NIKON D700, MB-d10, S24-70 2.8 HSM, N50 1.8D
Witam wszystkich na forum
Ooo, znalazłem stosowny wątek (debiutowałem na forum kilka dni temu).
Zatem raz jeszcze; witam serdecznie wszystkich użytkowników!
Fotografią interesuje się zupełnie amatorsko, a w zasadzie jest to takie przygodne nieco pstrykanie...
Swego czasu zajmowałem się filmem od strony teoretyczno-analitycznej (była to cząstka mojej pracy zawodowej), więc obraz, więc naturalne ciągoty w stronę fotografii, no i zacząłem chwytać światło.
Pozdrawiam,
Marcin.
Dzień dobry
Witam !
Przygodę z fotografią zaczynałem wiele lat temu, w czasach kiedy po lasach biegały dinozaury,
od DRUCHa potem było kilka Zorek, Fed, Praktica, trzy Zenity w tym Zenit Snajper który ze swoim obiektywem
300mm wyglądał jak Kałasznikow. Z Pentaconem Six TL zacząłem erę formatu 6x6 i czarno-białej fotografii
tryskających barwami ptaków. Obiektywy 180, 300 i 500 mm po spakowaniu do plecaka ważyły prawie tyle
co mały Fiat. To były piękne czasy !
Minolta, następnie jakiś Canon plus trochę obiektywów było powrotem do małego obrazka ale w kolorze.
No i nastała era aparatów cyfrowych. Nikon Coolpix 8800 potem Canon S5is.
Mój najnowszy nabytek jest moim .…nastym aparatem i pierwszą cyfrową lustrzanką.
Dorobiłem się Nikona D5100 z Nikkorem 18-105 ED VR i Tamrona SP 70-300 Di VC USD.
Mam nadzieje że mogę liczyć na pomoc innych a i moja wiedza może się komuś przyda.
Pozdrawiam
Andrzej
D500 , Nikkor 18-105 ED VR , Nikkor AF-S 200–500 mm f/5.6E ED VR
Dzień Dobry
Forum czytam od lat, ale teraz chciałbym też trochę popisaćwięc witam
![]()
Skontaktuj się z nami