Cześć Wam! Bardzo fajne forum tu rozkręciliście![]()
Szukaj
Cześć Wam! Bardzo fajne forum tu rozkręciliście![]()
Dzieńdobrywieczór
Jestem początkującą fotografką, to znaczy jestem uzależniona od fotografowania od kilku lat, ale do tej pory używałam tylko kompaktów, a teraz zamierzam przerzucić się na poważniejszy sprzęt. Myślę, że to forum okaże się bardzo przydatne w mojej edukacji fotograficznej![]()
Cześć, Mam na imię Kuba i od 3 dni posiadam NikonaDo tej pory byłem po tej drugiej, podobno zlej stronie, Canoniarzy
Zmiana systemu i całkiem nowy świat. Pozdrawiam
Cześć wszystkim!
Chciałem się przywitać
Jestem typowym amatorem-hobbystąPostanowiłem zmienić format APS-C na pełną klatkę. Zmieniając klatkę zmieniłem cały system. Po kilku latach rozstałem się z Canonem. Od stycznia 2014 zostałem Nikoniarzem. W dużej mierze dzięki temu forum.
Pozdrawiam,
Krzych
[D6100] + (Sigma 24-70 F/2.8 IF EX DG HSM) + (Nikkor 85mm F/1.8G) + (Tamron SP AF70-200mm F/2.8 Di LD IF macro) + {SB 910}
Witam wszystkich miłośników zamrażania chwili
Z marką, której poświęcone jest to forum jestem od paru lat, lecz dopiero teraz postanowiłem czynniej korzystać z dobrodziejstw tychże.
Staram się rozwijać swoje umiejętności i jestem pewien, że wiedza przelana na łamach tego forum pomoże mi dojść dalej, niż do tej pory samouctwo.
pozdrawiam
Karol
Witam wszystkich![]()
Dzień dobry!
Pentaksiarz jestem. Na forum - by "czynnie" czytać wątki poradnikowe.
K-5IIs, DA*55mmF1.4 (to mój ulubiony 'zestaw')
Lustrzankowo-cyfrowo od siedmiu lat. Daaawniej Smiena (moja) lub Practica (ojca i rzadko), ale z własną ciemnią w piwnicy!
![]()
Królestwo za jedno zdjęcie!
Witam wszystkich na forum. Zamierzam sobie kupić pierwszy aparat. Zarejestrowałem się tutaj żeby upewnić się że to powinien być nikon![]()
Skontaktuj się z nami