Close

Strona 141 z 196 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 401 do 1 410 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Witam wszystkich

Nazywam się Jarek, mieszkam i focę w Lublinie.

Domyślnie

Pozdrawiam wszystkich miłośników fotografii. Krótko o sobie: Waldek, z dziada pradziada chłop, po mieczu stolarz, z wykształcenia chemik itd. Doświadczenie fotograficzne - jako pasja - amatorsko od ponad 20 lat, przelotnie zawodowo (dokumentacja muzealna) w wersji analogowej. Zainteresowania: życie i cała ulotna reszta.
    Dziękuję, że mogłem trafić na wspaniałe forum ludzi, którzy dzielą się swoją pasją i próbują zarazić nią innych.
    Mam zamiar nie sprawiać kłopotu pytaniami w rodzaju " co kupić" czy "co to za literka M na pokrętle".
    To tyle. Życzę wspaniałych ujęć. Waldek

Domyślnie

Witam wszystkich !
    Jestem od 10 lat na forum, ale wcześniej mało się udzielałem... spróbujemy to nadrobić

pzdr Nix
    D3300+Tamron 17-50/2.8 VC, D60+Tamron 17-50/2.8 VC, D70+Nikkor 50/1,4D, Nikon SB-800, Metz 48AF

Oszczędny w słowach Awatar arthurr
    Miasto
    Lublin | Franciszków

Domyślnie

Witam, parę lat temu zaglądałem tu regularnie, potem foto odeszło na drugi plan. Teraz wracam wiec chciałem się ponownie przywitać. Cześć

Domyślnie

Cześć i czołem.
    Z Nikonem dopiero zaczynam, więc zobaczymy czy będzie to miłość odwzajemniona

Domyślnie Kłaniam się nisko

Tak się złożyło że ja też troszkę się po forum pobłąkałem zanim znalazłem to miejsce, ale czas najwyższy i
    Kłaniam się nisko zacnemu gronu forumowiczów.
    Troszkę o sobie.
    Chcę zacząć przygodę z dobrym aparatem cyfrowym i coś już sobie wybrałem, będzie to moje pierwsze lustro.
    Do tej pory bawiłem się Coolpix-em 5600 ale szybko się okazało że zabawka z programami tematycznymi jakoś jest nie dla mnie. Pamiętam z lat szczenięcych robiłem zdjęcia poczciwym Zenitem i ustawiałem parametry najlepiej w rodzinie a miałem wtedy 8-9 lat. Ojciec szybko przydzielił mi zadanie robienia zdjęć pamiątkowych, które później oddawał do wywołania na slajdy a były to lata sześćdziesiąte, ech do dziś łezka się w oku kręci.

Domyślnie

Cześc
    Od wczoraj jestem posiadaczem D3200 z std 18-55 oraz dodatkowo 55-300 akurat za tydzien do Rozewia na urlop jadę to strzelę kilka fotek i coś wrzucę na forum

Domyślnie

Witam,

Doczekałem się i dzisiaj udany zakup padł na nikon D7100 z 18-105 i stałką 35 1.8, jutro wyjeżdzam do Międzyzdrojów, na pewno coś ustrzelę i wrzucę na forum.

Pozdrawiam

Smile

Witam
    Pozdrawiam wsztstkich pstrykających.

Domyślnie

Witam jestem obecnie użytkownikiem systemu Canona i chętnie skorzystam z wiedzy którą posiadają fanatycy fotografi. Oszołomom którzy uważają że jeden system jest leprszy od drugiego mówię od razu ... spadaj. Mam w swej kolekcji ponad 150 kliszaków i nie system a fotograficzny [EDIT: wulgaryzmy, nawet te częściowo wykropkowane, są tutaj niedopuszczalne] się liczy. Przeglądając wasze forum zapoznałem się z pracami naprawdę na wysokim poziomie, którym będę próbował dorównać.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 16-07-2014 o 11:36

Strona 141 z 196 PierwszyPierwszy ... 4191131139140141142143151191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów