Witam Krzysztof z Poznania Nikon od paru dni... dotychczas ponad 5 lat Canon
Szukaj
Witam Krzysztof z Poznania Nikon od paru dni... dotychczas ponad 5 lat Canon
Witam wszystkich serdecznie, nazywam się Marek, pochodzę z takiego małego miasteczka zwanego Żory znajdującego się w królestwie kopalń, smogu i dumy![]()
Fotografuje w zasadzie od dziecka, od 2,5roku d3100 który leży i się kurzy ze względu na fotografowanie w głównej mierze nie swoim 5d, jednak nikon to nikon, ma to coś w sobie!![]()
Witam serdecznie, mam na imię Olek i od piątku jestem posiadaczem D5100jest to pierwsze lusterko u mnie bo wcześniej tylko małpki więc proszę o wyrozumiałość bo w tej tematyce jestem kompletnym laikiem
Pozdrawiam serdecznie![]()
Dopiero zaczynam przygodę z fotografią lustrzankową i proszę o wybaczenie jak o coś oczywistego zapytam
Mój aparat Nikon D5100 18-55 VR/ Nikkor AF-S 50mm 1,8G/ Tamron 28mm 1:2,5 /
Witam. Na forum od 2011 a od 2009 Nikoniarz z zamiłowania, bardziej przyroda i też przy okazji poszukuję ludzi z Zagłębia lub okolic którzy też lubią focić przyrodę bądź znają fajne miejsca na to by się zasadzić na ptaki. Pozdrawiam serdecznie.
Witam,
forum czytam od dłuższego czasu, więc się witam! Obecnie korzystam ze starej siedemdziesiątki ale szykuję się do zmiany, chciałem założyć nowy temat, ale nie mogę.
Mam nadzieję, że po napisaniu 1 posta na forum już będę mógł założyć ten temat, ponieważ waham się pomiędzy trzema korpusami.
Pozdrawiam!
Witam, mam na imię Norbert aktualnie zamieszkam w Toruniu, forum przeglądam od dłuższego czasu. Interesuję się motocyklami jak i też od niedawna staram się poszerzyć wiedzę na temat fotografii. Od 2 miesięcy szczęśliwy posiadacz d5100 + N18-105. Postanowiłem się "ujawnić" ponieważ chcę uzyskać konkretnych odpowiedzi związanych z zakupem obiektywu.
pozdrawiam
Nikon D7100 + YongNuo YN-560 + N18-105mm + N35 1.8 + N50 1.8G + Helios-44M-4 + Sigma10-20mm
Witam wszystkich forumowiczów, nazywam się Janusz mieszkam w UK pracuje w fabryce (ale to się zmieni) moje zainteresowania to oczywiscie fotografia
uprawiam trochę MTB i mam parę zwierzątek.
Witam,
mam na imię Marcin, mieszkam pod Toruniem. Byłem posiadaczem Olympusa i z powodu braku jakichkolwiek korpusów w 4/3, zostałem z kompletem drogich szklanych przycisków do papieru. Z tego powodu nabyłem D7100 i teraz zastanawiam się nad obiektywami. Interesuje się airsoftem, motocyklami i lubię pograć na PS4/PC.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich serdecznie z mroźnego Wrocławia![]()
Witam, przeglądam forum od dłuższego czasu, w końcu zdecydowałem się zarejestrować
Pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami