witam was jestem Patrycja i pracuję jako fotograf
Szukaj
witam was jestem Patrycja i pracuję jako fotograf
cześć wszystkim![]()
Po dość długim czasie namyśleń wybór padł na system Nikona, także witam i pozdrawiam!
Jestem z okolic Gliwic
Witam.
Od 18.10.2013 z Nikonemale na forum zarejestrowałem się dopiero dziś
![]()
Witam wszystkich.
Hej
jestem Szymon, przeglądam forum od jakiegoś roku, jakiś czas temu się zarejestrowałem i dzisiaj jakoś tak pierwszego posta sobie napisałem
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów, jestem swieżak na forum ale Nikon od kilku lat w rękach
Tak na marginesie Wesołych Świąt życzę.
Witam wszystkich serdecznie. Niebawem przejdę pod system Nikona, stąd moja wizyta tutaj![]()
Swoją drogą myślałem, że może na tutejszym forum uda mi się skompletować system, ale te 75 postów, aby dodać ogłoszenie w dziale kupie jest chyba nieporozumieniem. Po co tak utrudniać życie nowym użytkownikom?
Witam,
Jestem noobem jeśli chodzi o fotografię. Nie wiem co to znaczy M, A, S, P, ale szybko się ucze i wujek youtube jest najlepszy. Wcześniej miałem kompakta Panasonica Lumixa, a po przestudiowaniu milionów tematów wybór padł na Nikona D5100 18-55. Wahałem się pomiędzy nim a Canonem 600D. Nikon wygrał.
Zobaczymy co dalej, ale najbliższe plany, to drugi obiektyw.
Również się przywitamForum przeglądam już dość długo, ale dopiero teraz zacznę się udzielać. Wcześniej jednak postanowilem się przywitać. Wcześniej była alfa. Teraz jest d90 i f80. Fotografuje już prawie rok, ale z efektów dalej nie jestem zadowolony, wiec narazie się nie bd w tym temacie chwalił:P jednak cały czas staram się rozwijać
![]()
Skontaktuj się z nami