Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Póki co- D40
Szkła- 18-55vr
55-300vr
Pozdrawiam!
Szukaj
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Póki co- D40
Szkła- 18-55vr
55-300vr
Pozdrawiam!
Witam!
Od niedawna jestem użytkownikiem D7100. Kiedyś analogowe lustrzanki, cyfrowa Minolta Z1 i kilka kompaktów.
Pozdrawiam!
Michał
Nikon D7100 | S17-50 2.8 | N35 1.8G | N18-105 VR | Nissin Di866 MK II | Triopo GT-3230X8C + B2
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
witajcie
zapraszamy w nasze progi![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Cześć, wszystkim!
Jako nowy użytkownik forum pragnę się z Wami przywitać.
Mam na imię Tomasz, żyję już lat 45, niestety doświadczenia z "lustrzankami" jeszcze nie posiadam
Chcę to zmienić i dlatego zawitałem na Wasze forum
Do tej pory zdjęcia robiłem kieszonkowymi kompakcikami, ale chciałbym robić lepsze zdjęcia.
Do tego celu zanabyłem właśnie Nikona D5000 z obiektywem 18-105 mm i będę wdzięczny za wszystkie rady, włączając te podstawowe typu ustawienia manualne czułości, czasu naświetlania itp.
Witam jeszcze raz!
No tak, parę postów już wklejonych, a powitanie dopiero teraz, co za brak wychowania. Ale, ale dzięki Tomkowi znalazłem temat, witam się z Wami i przedstawiam:
Przemek lat 45 (chyba jakiś specjalny zaciąg) "doświadczenie" kompaktowe, forum czytam od 1/2 roku (Pentaksiarzy też czytałem, lecz na czarnym lepiej widzę), instrukcję od d90 wałkuję od tygodnia, a jego samego ani widu, ani słychu, przepadł w niebycie Fotozakupów. Zamówiony 3.06 razem z kitem 18-105 i 35/1.8G, przybędzie do mnie 21.06.
Zdjęcia wkleję po wakacjach, ale będzie jazda, tylko bądźcie proszę wyrozumiali.
No to tyle.
Mnie to też dotyczyMyślałem że nie ma na forum "przywitalni" Witam serdecznie wszystkich, mam też 45 lat, a właściwie już idzie 46. W dawnych czasach robiłem zdjęcia czarno-białe,kilka Zenitów ET, SB i 12XP, sam je wywoływałem (mam jeszcze bardzo starego Magnifaxa i resztę wyposażenia) , potem był Sony H9, a teraz wymarzona lustrzanka D5200 . Choć tu miałem wielki dylemat która.Dopiero teraz się przekonuję że ważniejszy obiektyw jak body . Aha służę pomocą przy wyborze wiatrówki pneumatycznej -sprężynowej, jakby co. To moja druga pasja, a jak widzę jest tu parę kolegów z forum bron.iweb i e-tawerny...... Pozdrawiam serdecznie Nikoniarzy
Witam.
Fotografia to moje hobby od nie dawna ale już wiele zdążyłem się nauczyć z tego Forum.
Pozdrawiam wszystkich. Krzysiek
Witam wszystkich serdecznie. Zaglądałem tu od dawna. Teraz jednak postanowiłem wreszcie zaistnieć tu oficjalnie.
Widzę, że takich starych ludzi jak ja, czyli po czterdziestce jest tu więcej.![]()
Skontaktuj się z nami