Witam Wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik Forum.*Mam nadzieje że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania.*![]()
Szukaj
Witam Wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik Forum.*Mam nadzieje że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania.*![]()
witam
Od kilku dni po przesiadce z Sonego fotografuje D90+ 18-105VR+70-300VR
a dzieńdobrywieczór wszystkim nowym użytkownikom![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Witam wszystkich Nikoniarzyz nikonem zwiazana juz 3 lata
najpierw byl d5000 obecnie d7000
![]()
No to co jest nie tak z tym d7000?
.
Witam wszystkich
Jestem Rafał i od 2009 roku pracuję na Nikonie D90, najpierw był tylko obiektyw kitowy Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6 VR ED, później doszedł do niego Nikkor AF 50 mm f/1.8D następnie lampa Yongnuo YN-565EX oraz ostatnio Samyang 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye.
Współpracuję z agencją fotograficzną EastNews oraz Vocart.eu.
Tak krótko o moim sprzęcie
A o mnie: Uśmiech i pracowitość, jestem z Warszawy więc jeżeli by ktoś szukał ludzi na plener to piszę się jako pierwszy
Pozdrawiam wszytkich![]()
Witam
Forum przeglądam od dawna, lecz dopiero kilka dni temu postanowiłem się zarejestrować.
Chcę kupić D90 i do niego dorzucić takie szkła jak: T 17-50 2,8 i N 70-300VR, potem pewnie jakaś stałka do macro
Pochodzę z okolic Dukli (Podkarpacie)
Prócz fotografowania, bez reszty wciągnęły mnie motocykle (VFR 800), strzelectwo sportowe (HW100T), terrarystyka (agamy, węże, ptaszniki i robactwo do wykarmienia mojego zoo)
pozdrawiam ReV![]()
Witam wszystkich jako nowy użytkownik forum) Niedługo pojawią się moje zdjęcia. Liczę na konstruktywną krytykę i podpowiedzi!
pozdrawiam wszystkich ciepło
Cześć, czołem!![]()
Witam wszystkich.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-11-2012 o 01:31 Powód: nie tapamy.
Skontaktuj się z nami