Close

Strona 117 z 205 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 161 do 1 170 z 2048
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Slaskie

Domyślnie

Witam nazywam sie Leszek produkuje gnioty juz tak od roku moja d90siatka. Mam wielka nadzieje ze dzieki forum, a co za tym idzie dzieki Wam troche podszlifuje moj warsztat. Licze na szczere, ostre komentarze bo samo fajne czy nie w niczym mi nie pomoze. Pozdrawiam ;]

Domyślnie

Witam, zarejestrowałem się na forum bo przymierzam się do kupna pierwszej lustrzanki i chyba padnie na D3100.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Witam, jestem 'fotografem amatorem' zarejestrowałem się na forum w poszukiwaniu wiedzy ; )

J1
    Gość

Domyślnie

Witam ,

Chcialem sie przywitac , mam na imie Jacek , mam 39 lat, fotografuje amatorsko od roku z groszem . Zawodowo zajmuje sie informatyka . Szykuje sie do zakupu mojego pierwszego Nikona , bedzie to ... F80

Domyślnie

Cześć, mam 18lat, fotografia jest moim hobby ; )

Domyślnie ciao !

Cześć Odwykłam od społeczności internetowych... Stwierdziłam jednak, że potrzebuję kontaktu z innymi ludźmi zajmującymi się fotografią. Skończyłam szkołę fotograficzną, rok temu obroniłam magistra, od roku prowadzę własny biznes - a teraz brakuje mi "burzy mózgów", stymulacji płynącej z otoczenia. Mam nadzieję, że forum będzie jakimś tego substytutem. Pozdrawiam.
    "Jeśli twoje zdjęcia nie są dostatecznie dobre, to nie jesteś dostatecznie blisko."
    ROBERT CAPA

Domyślnie

ano witamy
    a z burzami to trzeba uważać
    bo czasem piorun potrafi trzasnąć

a na serio, to miłej zabawy na forum życzę
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

shaolin1
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich (trochę nie po kolei ale mam nadzieję że wybaczycie)
    Przymarzam się do lustra Nikona (D90 albo D300s najprawdopodobniej), na razie wstępnie się zarejestrowałem ale na pewno będzie N. Kiedy to się jednak jeszcze okaże. Póki co działam jakimś parchem KM Z3.
    W skrócie o mnie: miejsce pobytu: Leeds (UK), wiek 26 lat, doświadczenie: amator ciągle uczący się, chęci: spore

Pozdrawiam

Paweł

Domyślnie

Dziękuję za miłe powitanie
    "Jeśli twoje zdjęcia nie są dostatecznie dobre, to nie jesteś dostatecznie blisko."
    ROBERT CAPA

Strona 117 z 205 PierwszyPierwszy ... 1767107115116117118119127167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów