Close

Strona 114 z 205 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 2048

Domyślnie

No dobrze.

Przywitam się raz jeszcze. Przedtem byłem zarejestrowany jako Fux.
    Bardzo długo tutaj nie zaglądałem. W międzyczasie zmieniłem maila i na starym nie mogłem się zalogować.
    Administracja coś mało rychliwa, nie zmieniła mi ustawień.
    Tak więc nowe konto, nowy sprzęt i sporo pytań, za które proszę nie ganić.

Jeszcze raz: dzień dobry wszystkim.

Domyślnie

Witam bardzo serdecznie.

Nazywam się Jarek.
    Od niedawna w moje posiadanie dostał się Nikon D90 z obiektywem 18-105 (+ parę drobnych dodatków). Dotychczas fotografowałem Sony a550, jednak przyszedł czas na zmiany.
    W niedalekiej przyszłości mam zamiar poszerzać swój asortyment o kolejne szkła i inne dodatki.

Domyślnie

cześć

na imię mam Konrad, teoretycznie jestem z Kielc, fotografuję gdzieś od 2,5 roku, z czego ostatnie 2 miesiące Nikonem D50 którego kupiłem w świetnym stanie i póki co jestem bardzo zadowolony. Na razie średnio mi idzie z foto, ale mam nadzieję że dzięki temu forum będę wiedział co ew. poprawić pozdrówka
    working hard for dreams... that's all there is..

Domyślnie

Cześć wszystkim!

Od dłuższego czasu tylko czytałem, postanowiłem założyć konto

Pozdrawiam,
    Mariusz
    życie jest piękne

Domyślnie

Ja tak samo jak kolega wyżej, czytam czytam i czytam i chyba przyszła pora na rejestrację, bo w planie zakup pierwszej lustrzanki akurat z logo Nikona
    Tak więc witam serdecznie i pozdrawiam

PS. I duuuuuuuużo cierpliwości

Domyślnie

Witam Serdecznie, Nazywam się Konrad i jestem młodym człowiekiem zafascynowanym fotografią 2 dni temu stałem się posiadaczem D5100, miał być D7000 ale finanse...
    Dodam że jest to moja pierwsza lustrzanka.

Ps: Jutro wyjeżdżam nad nasz piękny Bałtyk więc spróbuje swoich sił z nową lustrzanką, jeśli nie będzie tragicznie pochwalę się na forum
    Ostatnio edytowane przez badboy ; 24-07-2011 o 15:55

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Witam.
    Z tej strony Andrzej. Miło się do Was przyłączyć będąc posiadaczem jakże zacnej puszki jaką jest D90.
    Wszystkiego dobrego i ostrych fotek.

Domyślnie Powitać :)

Witam!
    Jako, że nie znalazłem działu powitań, a jest to mój pierwszy post na żółtym forum - pozwolę sobie grzecznie wszystkich powitać. Z dniem dzisiejszym (poprzez zakup d700) stałem się dwusystemowcem (od wielu lat używam canonów).
    Jako, że obce mi są wszelkie szczeniackie wojenki pomiędzy C i N, i udowadnianie wyższości jednego nad drugim - mam nadzieję, że jako początkujący nikoniarz znajdę tu masę wartościowych rzeczy i poznam wiele ciekawych fotoosobowości
    pozd®ówka
    Andrzej

Domyślnie

Andrzejku, trza bylo pogrzebac glebiej
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=89853

Witaj w koncu po dobrej stronie mocy

Domyślnie

No tak - stary i ŚLEPY fotograf! Niezłe wejście Witaj
    pozd®ówka

Strona 114 z 205 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów