Close

Strona 113 z 205 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 2048
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kuźnica Katowska/Opolskie

Domyślnie

Witam,
    Na wstępie coś o Sobie, a więc tak: nazywam się Tomek Jagoda właśnie od tego wziął się nick: "T'J". W mojej wsi jaka jest Kuźnica Katowska mieszkam już 16 lat czyli przeżyłem 16 wiosen
    Fotografią interesuje się od 6 lat, najpierw był aparat na kliszę na którym nauczyłem się nie robić zdjęć bez sensu, później była mała małpka, a teraz jest hybryda. Wg. mnie przyszedł już czas na lustrzankę, ponieważ hybryda zaczęła mnie blokować.
    Od razu mówię że nie jestem żadnym dzieckiem neo który kupuje lustrzankę po to aby lecieć na auto lub robić zdjęcia w lustrze z flash'em.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
    T'J

Domyślnie

Jako nowa i grzeczna dziewczynka, chcialabym sie przywitac

Z gory przepraszam wszystkich za brak polskich czcionek, ale takowych nie mam zainstalowanych na komputerze w pracy. Zatem prosze mi wybaczyc ow brak.

Jesli chodzi o male info o mnie, to mam na imie Asia. Lat troche i drobnymi wlasnie stalam sie szczesliwa (?) posiadaczka D7000. Po zmianie stajni z Pentaxa.
    Jak na razie moj zachwyt nad D7k przewyzsza znacznie moje umiejetnosci

Takze jeszcze raz wszystkich serdecznie witam

Silhje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silhje Zobacz posta
    Jako nowa i grzeczna dziewczynka, chcialabym sie przywitac

Z gory przepraszam wszystkich za brak polskich czcionek, ale takowych nie mam zainstalowanych na komputerze w pracy. Zatem prosze mi wybaczyc ow brak.

Jesli chodzi o male info o mnie, to mam na imie Asia. Lat troche i drobnymi wlasnie stalam sie szczesliwa (?) posiadaczka D7000. Po zmianie stajni z Pentaxa.
    Jak na razie moj zachwyt nad D7k przewyzsza znacznie moje umiejetnosci

Takze jeszcze raz wszystkich serdecznie witam

Silhje
    Witam na ziemi norweskiej i na forum fajnie widziec kogos z NO.
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agawytka Zobacz posta
    Witam na ziemi norweskiej i na forum fajnie widziec kogos z NO.
    Agawytka, rowniez witam serdecznie
    Fajnie widziec kogos z NO
    Silhje

Domyślnie Witam,

Witam wszystkich maniaków fotografii.

Już od kilku lat interesuję się fotografią - amatorsko.
    Mam nadzieje że zdradzicie mi trochę Waszych tajemnic.
    Interesuje mnie fotografia, a że mam Nikona więc się zarejestrowałem.
    Model nie ważny - ważne są zdjęcia

Domyślnie

Witam wszystkich i pozdrawiam,
    Janusz

Domyślnie

Witam serdecznie. Nazywam się Kuba. Mieszkam, studiuję, pracuję i fotografuję w Łodzi. Fotografia jest w moim życiu od 11 lat, ale na bardziej zaawansowanym poziomie (pojęcie względne ) około 2-3 lat. Zaczynałem od Zenita 12XP, później Nikon F65, Canon PS A620 no i teraz jest D90. Sporo już się nauczyłem na tym forum- obserwując, czytając tematy jako gość. W związku z tym, że chciałem coś pomocnego (tak mi się wydaje) napisać padła decyzja o rejestracji. Życzę sobie i Wam miłej współpracy ^^

PS> Tylko nie pytajcie skąd się wziął nick '-.-

Domyślnie

Witam

Me imię brzmi Joanna lat paręnaście już jest .. obecnie od jakiegoś tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką D90 i jak na razie uczę się ... na forum jestem pierwszy raz ale napewno nie ostatni ...

Pozdrawiam Wszystkich baaardzoo gorąco

NIKON d90 + 18-55 , 55 - 200
    Pozdrawiam Joasia !!!

Domyślnie

Witam wszystkich użytkowników Forum,
    mam na imię Paulina, fotografią interesuję się od 2 lat. Sprzęt: Nikon D3000 ze szkłem N 35 mm 1.8
    Pozdrawiam

Domyślnie

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie
    Radek

Strona 113 z 205 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów