Witam z Gdańska wszystkich nikoniarzy![]()
Szukaj
Ja także grzecznościowo się przywitam.
Przy okazji życząc wszystkim wesołych i pogodnych Świat Wielkanocnych.
Andre.
Ahoj forumowicze!
Przyszedł czas, że i ja się przywitam.
Przy okazji dziękuje za rady zawarte w postach na tym forum bardziej doświadczonych forumowiczów.
Dzięki nim, złapałem bakcyla i w miarę świadomie wybrałem sprzęt na początek zabawy z fotografią.
Uszanowanie![]()
Witam wszystkich
Jestem Marcin z Trzebiatowa i zaczynam swoją przygodę z systemem NikonPrzeniosłem się zza 'kurtyny' czyli z Sony
Pozdrawiam wszystkich z nad morza !
Witam wszystkich!
Zarejestrowałem się na forum ponad 4 lata temu, toteż klasyfikacja "Oszczędny w słowach" jest w moim przypadku trochę na wyrost. Powinno być: "Bardzo Oszczędny w słowach"
Mój pierwszy kontakt z aparatami fotograficznym (małoobrazkowy mieszkowiec "Welta") miał miejsce na początku lat 60. ub. wieku. Pierwsze poważne zdjęcia wykonałem za pomocą "Smieny" ok. roku 1970. Później fotografowałem tym i owym. Ostatnio próbuje wynaleźć urządzenie, którym potrafiłbym zrobić lepsze zdjęcia, niż te z lat 70-tych.
I tak tu trafiłem.
Witam szanownych miłośników spoglądania na świat przez pudełko z napisem D... Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy zrobię w końcu porządne zdjęcie
Witam wszystkich.
Przygodę z poważniejszą fotografią zacząłem jakiś rok-półtora temu (ciągle D60). Patrząc po waszych zdjęciach w galerii uświadomiłem sobie, że nie potrafię robić zdjęćMam nadzieję, że czas spędzony na tym forum pomoże mi w osiągnięciu wyznaczonych celów
Pozdrawiam - Kuba.
witam wszystkich serdecznie, zarejestrowana szmat czasu temu, dopiero od kilku dni jestem szczęśliwą ( i nieco zagubioną) posiadaczką nikona.
Pozdrawiam!
Witajcie, nazywam się Kamil i właśnie szukam sprzętu, jestem z Zamościa![]()
Skontaktuj się z nami