Close

Strona 111 z 205 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 2048

Domyślnie

Witam z Gdańska wszystkich nikoniarzy

Domyślnie

Ja także grzecznościowo się przywitam.
    Przy okazji życząc wszystkim wesołych i pogodnych Świat Wielkanocnych.
    Andre.

Domyślnie

Ahoj forumowicze!
    Przyszedł czas, że i ja się przywitam.

Przy okazji dziękuje za rady zawarte w postach na tym forum bardziej doświadczonych forumowiczów.
    Dzięki nim, złapałem bakcyla i w miarę świadomie wybrałem sprzęt na początek zabawy z fotografią.

Uszanowanie

Domyślnie

Witam i pozdrawiam z Częstochowy

Domyślnie

Witam wszystkich
    Jestem Marcin z Trzebiatowa i zaczynam swoją przygodę z systemem Nikon Przeniosłem się zza 'kurtyny' czyli z Sony
    Pozdrawiam wszystkich z nad morza !

Domyślnie Debiut pisarski na forum po 4 latach...

Witam wszystkich!
    Zarejestrowałem się na forum ponad 4 lata temu, toteż klasyfikacja "Oszczędny w słowach" jest w moim przypadku trochę na wyrost. Powinno być: "Bardzo Oszczędny w słowach"
    Mój pierwszy kontakt z aparatami fotograficznym (małoobrazkowy mieszkowiec "Welta") miał miejsce na początku lat 60. ub. wieku. Pierwsze poważne zdjęcia wykonałem za pomocą "Smieny" ok. roku 1970. Później fotografowałem tym i owym. Ostatnio próbuje wynaleźć urządzenie, którym potrafiłbym zrobić lepsze zdjęcia, niż te z lat 70-tych.
    I tak tu trafiłem.

Domyślnie

Witam szanownych miłośników spoglądania na świat przez pudełko z napisem D... Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy zrobię w końcu porządne zdjęcie

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Przygodę z poważniejszą fotografią zacząłem jakiś rok-półtora temu (ciągle D60). Patrząc po waszych zdjęciach w galerii uświadomiłem sobie, że nie potrafię robić zdjęć Mam nadzieję, że czas spędzony na tym forum pomoże mi w osiągnięciu wyznaczonych celów
    Pozdrawiam - Kuba.

Domyślnie

witam wszystkich serdecznie, zarejestrowana szmat czasu temu, dopiero od kilku dni jestem szczęśliwą ( i nieco zagubioną) posiadaczką nikona.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Witajcie, nazywam się Kamil i właśnie szukam sprzętu, jestem z Zamościa

Strona 111 z 205 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów