Witam wszystkich,
był Canon 400D z tamronem 15-50, jest D7000 i 18-105 VR
Pozdrawiam
Szukaj
Witam wszystkich,
był Canon 400D z tamronem 15-50, jest D7000 i 18-105 VR
Pozdrawiam
FX - 28 - 50 - 135
Witam wszystkich na forum.
Po setkach przeczytanych postów wypadałoby się w końcu ujawnić. Nadszedł czas na zakup pierwszej lustrzanki. Mój wybór padł na D3100 z obiektywem 18-105. Sprzęt ma służyć głównie na wystawach psów oraz wypadach rodzinnych.
Pozdrawiam z Opola
Hmm, już trochę jestem na tym forum ale dopiero znalazłem wątek na powitanieW każdym razie witam i miło mi spotykać takich zapaleńców fotografii jak na tym forum
![]()
Etykieta wymaga by się przywitać. A ja chcę sprostać etykiecie
Witam wszystkich ! Mam nadzieję znaleźć tutaj wiele przydatnych informacji i w miarę możliwości służyć pomocą![]()
Nikon D5000 + Sigma 8mm f/3.5 EX DG Fisheye, N AF 50 mm f/1.8D, N AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR
www.studioreklam.com.pl
a witamy, witamy wszystkich nowych![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Hmm Wypada się przywitać, więc po zmianie systemu
Witam wszystkich na forum.
- No i co ja mam napisać? - Mam z tym dylemat bo na forum wpisałem się nie dawno, ale forum śledzę od dawna.
Więc pozdrawiam Wszystkich.
| ... |
I ja witam wszystkich serdecznieOd paru tygodniu czytam i się dokształcam. Jesteście ogromną skarbnicą wiedzy! . Dziękuję Wam za wszelkie porady, może z czasem i jak będę mogła komuś coś podpowiedzieć.
------
Niestety nadal nie kupiłam D7000... miało być to dziś, ale kolejne wieści od Fatmana troszkę przyhamowały mój zapał. W czwartek lecę do Rzymu, więc najprawdopodobniej jutro i tak pojadę coś kupić.. (nie oszukujmy się zapewne właśnie D7000).
Witam wszystkich serdecznie. Parę miesięcy temu dołączyłem do grona Nikoniarzy. Przez ostatnie lata przyzwyczaiłem się do Alfy 700, lecz przyszedł czas na zmiany. Zmieniłem system i teraz fotografuję D700. Od lat interesowałem się fotografią krajobrazu, z uwagi na górską i podróżniczą pasję. Aktualnie zajmuję się fotografią dziecięcą. Pozdrawiam
Canon -> Sony -> Teraz Nikon
www.dzieciwkadrze.pl
Ostatnio edytowane przez przemo7 ; 20-04-2011 o 15:05
Żeby tradycji stało się zadość.. Witam Wszystkich serdecznie.
Na razie skromne D3100 z 18-55 i paroma szkiełkami na M42, podejście amatorsko hobbistyczne ale czas pokarze może coś z tego się urodzi
Jeszcze raz Witam Wszystkich.
ano dzieńdoberek wszystkim nowym![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami