Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cieszę się że dołączyłem do waszej rodziny
Pozdrawiam wszystkich
Szukaj
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cieszę się że dołączyłem do waszej rodziny
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów!!
Od niedawna jestem posiadaczem Nikona D5000 niestety na razie tylko kit 18-55VR. W miarę rozwijania umiejętności, planuję poszerzenie asortymentu i na pewno,dobre rady i wskazówki kolegów forumowiczów się przydadzą.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!
Nikon d5000+Nikorr 18-55 VR
Na początku chciałem powitać całe forum Nikoniarzy.
Mam na imię Dawid. Niedawno stałem się posiadaczem D3100, jest to moja pierwsza lustrzanka, (ale nie pierwszy Nikon, wcześniej miałem CoolPixa 8700). Mam nadzieję że nowy aparat będzie równie niezawodny jak poprzedni, a pomoc i wiedza uzyskana na tym forum bardzo przydatna w stawianiu pierwszych kroków w fotografii.
Pozdrawiam
D3100 + Nikkor 18-55VR +Nikkor 55-200VR
Witam , wszystkichi ja sie wkoncu zarejestrowalem na forum. Jestem fotografem amatorem , dopiero raczkuje w tej dziedzinie, ale mam zamiar sie rozwijac intelektualnie w tym temacie jak i sprzetowo
pozdrawiam wszystkich
Witam Nikoniarzy!!!
I AM NIKON
Mam na imię Adrian. Przeszedłem już D40, D80, D90. Teraz D300s i FE.
Mieraz mam możliwość porobienia innym sprzętem z racji mojego zajęcia.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez AdrianoD ; 06-03-2011 o 21:40
No to i ja się ujawnię.
Na imię mam Sławek, mieszkam chwilowo w Konstancji, ale z krwi i kości Grudziądzanin.
Servus!
Nikon D90; Canon G6
Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Jakiś miesiąc temu kupiłem Nikona D90 + AF-S DX 18-105mm VR. Jest to moja pierwsza lustrzanka. Mam na imię Przemek i mieszkam w Kielcach
Nikon D90 + AF-S DX 18-105mm VR
Witam, naskrobałem już kilka postów a się nie przywitałem .. ups
Piotrek, 23 lata, Kalisz, jak kolega wyżej, niedawno kupiłem N90 + kitowy 18-105 jako swoją pierwszą lustrzankę. na razie jestem na etapie czytania instrukcjikilka fotek już zrobiłem i mam zamiar zakupić latem jakąś jasną stałkę, która wydaje mi się, że da więcej zabawy z fotografowania niż 18-105
![]()
Od kilku dni "funkcjonuję" na forum już, ale i ja się przywitam.
Witam,
mój nick to moje imię, nic wyszukanego. Wcześniej, bardzo dawno temu był sony, teraz jest Nikon d3100+18-55vr na razie. Asortyment chcę powiększać w odpowiednim czasie. Poza tym powiększać swoją wiedzę i poprawiać umiejętności.
![]()
A w ogóle to fajne miejsce i cieszę się, że dołączyłam do tak dużej grupy.
Pozdrawiam
D3100 + N18-55vr | i co(ś) dalej?
heloł![]()
Skontaktuj się z nami