Witam serdecznie nowych Kolegów![]()
Szukaj
a tak tak teraz juz jest dosc duzy bo ma 2,5 roku do tego mam jeszcze 6 letnia core.Wroce do polski za 2-3 miesiace to napstrykam im zdjec swoim nowiutkim nikonem. no i wyprodukuje moze jakis lepszy awatar![]()
Witam wszystkich. Po dłuższym czasie śledzenia tegoż forum z pozycji gościa postanowiłem zostać nieco bardziej aktywnym uczestnikiem wirtualnie pozytywnego zjawiska jakim jest "nikonizm na nikoniarzach". Pozdrawiam i życzę owocnych dyskusji.
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Serdecznie witam obecnych tu Nikoniarzy.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem D90 z dwoma słoikami (na razie).
Do tej pory były jakieś lustra analogowe, jakieś małpki cyfrowe, ostatnio hybryda FujS9500 a teraz wreszcie lustro
Fotografuję czysto amatorsko, dla własnej satysfakcji, choć gdzieś tam
zdjęcia swoje wrzucałem
Mam nadzieję podglądnąć na tym forum troszkę ciekawostek i czegoś się nauczyć.
Jakiś czas temu zaraziłem się makrofotografią - pstrykam robaczki fujem z dokręconym odwrotnie Heliosem
A pod tym linkiem http://www.mgfoto.pl/autor.php?akcja=autor&iAutorId=249 kilka moich pstryków
Serdecznie pozdrawiam
Andrzej
A_MAX
cześć
Andrzej, zdjęcia wrzucaj do odpowiednich działów
http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=3
a i przeczytaj sobie regulamin, jaki rozmiar zdjęć, jak wrzucać, ile maksymalnie można wrzucać, i takie tam ...![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Witam,
mam na imię Mariusz,pochodzę z Kielc...od jakiegoś czasu fotografuje.... albo kompaktem cyfrowym a od ok. roku lustrzanka Nikon D5000. Rejestrując się na tym forum chce czegoś się nauczyć oraz poznać ciekawostki.
Serdecznie pozdrawiam
Mariusz
fotograf0
Witam, też jestem Mariuszale nie z Kielc. Tak poważniej interesuję się fotografią od 3 lat. Od niedawna jestem posiadaczem D90+kit 18-105. Wcześniej siedziałem w systemie Sony, który aktualnie wyprzedałem.
Witam wszystkich kolegów! Co prawda nie jestem użytkownikiem aparatu Nikon, lecz Sony (A300), ale to forum jest skarbnicą wiedzy na temat fotografii. I to mnie właśnie przyciągnęło... Pozdrawiam!
Michał
Skontaktuj się z nami